Nikola Kiric Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Petar Pan 1 LP ima crnu etiketu na plocu (standardna Jugotonova etiketa s kraja 80-ih), a ova ploca neku belo/sivu etiketu. fejk! ;)
wayfaring stranger Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Petar Pan 1 LP ima crnu etiketu na plocu (standardna Jugotonova etiketa s kraja 80-ih), a ova ploca neku belo/sivu etiketu. fejk! ;) Nebitna etiketa, vide li ti kako je lepotica izvadila ploču i kako je stavila iglu na ploču?
holden kolfild Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 deluje mi da su cuvari vatre 1 djordja davida ili gresim? boli ih kurac, imaju tour konbi.
klimt Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Vrlo mlad bend ALEJA VELIKANA iz Obrenovca Prošle godine počeli sa radom... Na drugom snimku nisu kompletni (odsutna klavijaturistkinja).
čekmeže Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Gledao Crveni karton u SPazovi, ono je presmešno, da se u Pavićevoj seriji pojavi pank bend onako bi izgledao. Par dana pre toga gledao Mort kod Firčija, to je već ozbiljna energija.
wayfaring stranger Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 (edited) Ovde ima poznavalaca "lokalnih" muzicara. Mozda neko zna pecarosa. Interesuje me zasto nije ubacio pesmu Magla na Veronautiku?1. Tekst je njegov.2. Album je objavljen na dva cda i ima vise nego dovoljno mesta na diskovima i vremenski i konceptualno.3. Da je objavljena na kraju albuma, bi bila vise nego prigodna posveta Novembru/Kosti (koji se koliko vidim nije pojavio na snimku)4. Video se nalazi na njegovom YT kanalu.5. Pesma je fenomenalna, bas kao i novi album.Koji je razlog? https://www.youtube.com/watch?v=dDyST8vWGvg Edited November 10, 2017 by wayfaring stranger
Filozof manijak Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Evo malo mojih Novosadista: Da ne bude posle kako je drug Manijak rekao da današnja rok scena ništa ne valja
ljakse Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Novi Žen https://moonleerecords.bandcamp.com/album/sun-ani-ljudi
Frank Pembleton Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Iskocio mi na netu ovaj Baobab... Meni ovo sasvim ok, i vise... Jel ih neko gledao uzivo?
Recommended Posts