Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted

Nadu Knezevic su maestralno odradili.

Obrada Lea Martina je takodje odlicna.

izvrsno je ovo, uz ogradu, da se meni obrada lea, više dopada :)

Posted

meni je vrh upravo to sto je podgrijani denis i denis. volim oba denisa iz perioda denisa i denisa.

(nevezano za raspravu, hvala bogu da nije jos jedan balkanski amerikana bend, svijet to ne bi mogao da izdrzi)

Posted

meni je vrh upravo to sto je podgrijani denis i denis. volim oba denisa iz perioda denisa i denisa.

(nevezano za raspravu, hvala bogu da nije jos jedan balkanski amerikana bend, svijet to ne bi mogao da izdrzi)

a ja ne znam da se sad to kopira, znao sam da ameri vacare sa balkan soundom. tante za kukuriku.

Posted

pokidali.

Jel se BlockOut skroz ugasio?
Posted

kacmo kod tri boje zvuka meni ovo zapalo. 

a vidim da je i gift bio. 

Posted

pa izgleda. mada nisam ni za njih čuo pre ovoga. 

Posted

Ja znam za neke njihove projekte u klasičnoj muzici, kvantna muzika, ovo ono, s obzirom na moj odijum prema tim eksperimentalno-minimalističko-atonalnim sranjima, njih dvoje su mi više nego podnošljivi. 

Budu često na RTS digital i na RTS dvojci. 

Posted

Jel se BlockOut skroz ugasio?

Ima tome.

Covek vuk je grupa Mite i drugara, ako nisi, nema potrebe da ih cujes. Debeli pecaros nastupa pod svojim imenom. Spremio je dupli album od 130 minuta optimisticne muzike za depresivce i post depresivce. Ne bih dalje da komentarisem.

Posted

gde imaju u bg da se kupe cd i ploce domacih izvodjaca? na jednom mestu :fantom:

ili je sve otislo na bandcamp