Eraserhead Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Skinuo sam skidrow torrent ali ne znam kako se crackuje nakon instalacije. Zna neko? Link to comment
Un-juice Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 (edited) posle nekoliko dana igranja evo par mojih zakljucaka:- pep talk je bezveze. imas samo par recenica koje mozes da im kazes ali jedno 5 nacina na koji ces to reci. i sto neko rece, izgleda kao da sta god da kazes igraci pozitivno reaguju. i steta sto ne mozes da se obratis i igracu koji izlazi a ne samo onom koga uvodis u igru.- filter za trazenje igraca su na prvi pogled nepotrebno promenili ali sam se brzo navikao i ok mi je ovako.- ima jos nekih detalja novih ali nista drasticno u odnosu na 2011.- kod mene sljaka istom brzinom kao i prethodni. igram bez problema sa onim prvim patchom i fixom.uzeo sam Espanjol. 10 kola pre kraja sam na 4. mestu, a kup sam `zrtvovao`. pre pocetka sam doveo Memeta Topala i neku boraniju, a na polusezoni sam samo prodao par likova koji mi nisu igrali. na kraju sezone mi stize Guardado bez obestecenja (jbg Moco nista od kinte ), a ako se plasiram u ligu sampiona gledacu da vremesnog Pandianija zameni inace, ne mogu da verujem da niko nije prokomentarisao -inu sliku u igrici Edited November 8, 2011 by Un-juice Link to comment
Milosh76 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Skinuo sam skidrow torrent ali ne znam kako se crackuje nakon instalacije. Zna neko?Trebalo bi da imas folder koji se zove SKIDROW i onda sve iz njega prekopiras na mesto gde ti je igra i to je to. Link to comment
Eraserhead Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Da to sam i ja mislio, ali ne radi. Fuck, moracu ponovo da skidam. Thanks. Link to comment
Eraserhead Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ali sam sinoc popizdeo, otisao do Delta cityja i stavio se na listu cekanja za original. Link to comment
MancMellow Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 ma ako ću tako, naručiću iz engleske... Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 - pep talk je bezveze. imas samo par recenica koje mozes da im kazes ali jedno 5 nacina na koji ces to reci. i sto neko rece, izgleda kao da sta god da kazes igraci pozitivno reaguju. i steta sto ne mozes da se obratis i igracu koji izlazi a ne samo onom koga uvodis u igru.Nije bash da uvijek pozitivno reaguju, ali da, cesto je, mada vjerujem da to ima veze uglavnom s tim sto su ionako dobrog morala - vidjecemo kad nekom od nas krene bash slaba serija, hoce li i tada reagovati dobro.Slazem se da je moglo i bolje da se odradi, a isto vazi i za konferencije za stampu, ali rekao bih da je ipak napredak u odnosu na ranije verzije. Link to comment
Moća Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ljudi dajte neki predlog sa kim da igram nista mi na pada napamet. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Samp Link to comment
Sandens Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Verona. veliki klub, Seria B, a solidno stoje finansijski.poceo s njima, doveo Mouchea (Boca, za 150k, bargain), Holandjanina Bruinsa, Ganijca Boakyea i Urusa Scorzu na free jos samo da nadjem malo vremena i krecem u akciju. Link to comment
John Coltrane Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 Kishna iz Ajaxa, Niang iz Kaena deca od 16god na pozajmici, topla preporuka.BVB me ceka u februaru, Arsenal bezi 4 boda, u FA kupu dobio prve 2 lagano, u Liga Kupu ispao u 1/4 finalu od WBA sa trecim timom. Siti vec doveo Hamsika, Jagielku, Boketija, Srnu, Gansoa (Santos), Yaya Sanoga (AUX), ali su -10 u odnosu na Arsenal i tek su 7.Izdvaja pobedu nad Arsenalom i Chelskijem, kao i potop kuci od Boltona 1:4 (Vida crveni).Inace grupu u LS sam prosao na guzove, zahvaljujuci 1:0 protiv Bazela i trijumfu Marseja kuci protiv Kopenhagena kome je za drugo mesto bio dovoljan i bod. Link to comment
panta rhei Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Skinuo sam skidrow torrent ali ne znam kako se crackuje nakon instalacije. Zna neko?probaj da kopiras samo fm.exe iz skidrow foldera. Link to comment
MancMellow Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 probaj da kopiras samo fm.exe iz skidrow foldera. Link to comment
Moća Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Uzeo sam Sapdoriju lakse je nego Depor.Odmah na pocetku mi Milan ponudio Co-Owner za jednog mog mladog MC-a. Sta to konkretno znaci? Jel moram da im ga dam kasnije ili? Link to comment
Recommended Posts