Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

posle nekoliko dana igranja evo par mojih zakljucaka:- pep talk je bezveze. imas samo par recenica koje mozes da im kazes ali jedno 5 nacina na koji ces to reci. i sto neko rece, izgleda kao da sta god da kazes igraci pozitivno reaguju. i steta sto ne mozes da se obratis i igracu koji izlazi a ne samo onom koga uvodis u igru.- filter za trazenje igraca su na prvi pogled nepotrebno promenili ali sam se brzo navikao i ok mi je ovako.- ima jos nekih detalja novih ali nista drasticno u odnosu na 2011.- kod mene sljaka istom brzinom kao i prethodni. igram bez problema sa onim prvim patchom i fixom.uzeo sam Espanjol. 10 kola pre kraja sam na 4. mestu, a kup sam `zrtvovao`. pre pocetka sam doveo Memeta Topala i neku boraniju, a na polusezoni sam samo prodao par likova koji mi nisu igrali. na kraju sezone mi stize Guardado bez obestecenja (jbg Moco nista od kinte :lol: ), a ako se plasiram u ligu sampiona gledacu da vremesnog Pandianija zameni :ziga: inace, ne mogu da verujem da niko nije prokomentarisao :ziga: -inu sliku u igrici :rolf:

Edited by Un-juice
Skinuo sam skidrow torrent ali ne znam kako se crackuje nakon instalacije. Zna neko?
Trebalo bi da imas folder koji se zove SKIDROW i onda sve iz njega prekopiras na mesto gde ti je igra i to je to.
- pep talk je bezveze. imas samo par recenica koje mozes da im kazes ali jedno 5 nacina na koji ces to reci. i sto neko rece, izgleda kao da sta god da kazes igraci pozitivno reaguju. i steta sto ne mozes da se obratis i igracu koji izlazi a ne samo onom koga uvodis u igru.
Nije bash da uvijek pozitivno reaguju, ali da, cesto je, mada vjerujem da to ima veze uglavnom s tim sto su ionako dobrog morala - vidjecemo kad nekom od nas krene bash slaba serija, hoce li i tada reagovati dobro.Slazem se da je moglo i bolje da se odradi, a isto vazi i za konferencije za stampu, ali rekao bih da je ipak napredak u odnosu na ranije verzije.

Verona. veliki klub, Seria B, a solidno stoje finansijski.poceo s njima, doveo Mouchea (Boca, za 150k, bargain), Holandjanina Bruinsa, Ganijca Boakyea i Urusa Scorzu na free jos samo da nadjem malo vremena i krecem u akciju.

Kishna iz Ajaxa, Niang iz Kaena deca od 16god na pozajmici, topla preporuka.BVB me ceka u februaru, Arsenal bezi 4 boda, u FA kupu dobio prve 2 lagano, u Liga Kupu ispao u 1/4 finalu od WBA sa trecim timom. Siti vec doveo Hamsika, Jagielku, Boketija, Srnu, Gansoa (Santos), Yaya Sanoga (AUX), ali su -10 u odnosu na Arsenal i tek su 7.Izdvaja pobedu nad Arsenalom i Chelskijem, kao i potop kuci od Boltona 1:4 (Vida crveni).Inace grupu u LS sam prosao na guzove, zahvaljujuci 1:0 protiv Bazela i trijumfu Marseja kuci protiv Kopenhagena kome je za drugo mesto bio dovoljan i bod.

Uzeo sam Sapdoriju lakse je nego Depor.Odmah na pocetku mi Milan ponudio Co-Owner za jednog mog mladog MC-a. Sta to konkretno znaci? Jel moram da im ga dam kasnije ili?