Jump to content

Football Manager 09

Featured Replies

Jel ima izlecena verzija menadzera ove godine?

• Author

Ekipa sa FM Srbije, bas me zanima na sta lici.

Sent from my iPhone using Tapatalk

i skoro cela familija Novaković :lol:

• Author

Okacili napokon i na Vice sajtu mada mene nesto jebava. Vec pola sata pokusavam da pustim.

• Author

Sad tek pogledah ceo. Deo sa Novakovicima je najbolji :).

To jedino i vadi celu priču, inače je prilično mršavo. U stvari žao mi je što to nije snimio neko ko nije filmski neuk, cenim trud i sve, ali to moj utisak, iako sam od starta pozitivno naklonjen svemu, pošto mi je u filmu sve blisko - i tema i ljudi. 

• Author

Bas to.

Deluje da su mogli bolje, ja npr. da neko ovako snimi kratki film o nekoj igri koju ne igram, pa ne znam bas da li bi se nalozio na nju.

Jedino mi zao sto nisam vise vremena provodio na Seriban FM obzirom da sam i tamo gotovo od samog starta. Mozda neko okupljanje sa tom ekipom ne bi bilo losa zajebancija...

hm... i ja sam bio na FM Serbia negde na samom početku, dok je bio samo forum (pod drugim nickom naravno :D :P)

al ne idem tamo godinama već, a i šta ću kad ni ne igram FM :(

kad smo kod praistorije prvi CM/FM koji sam ja igrao je CM 2 !!!

izašao 1995 a ja sam ga nabavio na nekom mix CD-u 1996. (sećam se tačno i datuma iz nekih drugih razloga)

a do pre par trenutaka sam bio ubeđen da sam igrao prvi CM ikad, al prisustvo škotske lige me je razuverilo :D ipak sam krenuo od dvojke.

Edited by Svarog

Ja sam igrao prvi. Majko mila na sta je to licilo sad kad se setim, ona ogromna slova... I kolko je to bilo utrosenog vremena, jezivo. 

ogromna slova, a?

moja droga sa Commodorea -  Track Suit Manager.

bila je "dobra" fora da na početku pozicije možeš da promeniš imena svih 100 (!!) igrača koji dolaze u obzir za reprezentaciju. ah... kako sam prekucavao preko nekih Vujovića i Brnovića :D

maxresdefault.jpg

tracksuit-manager_8.png

ja sam se preko Tracksuit Managera i navukao na menadžere :Hail:

bilo je boljih menadžera na C64, i sa pravom grafikom i sa XYZ opcija za konotrolu, ali samo je ovaj, bar od menih poznatih, dozvoljavao da vodiš Jugoslaviju i još da potpuno custom-izuješ sastav :Hail: droga kao takva!!!

Edited by Svarog

I kolko je to bilo utrosenog vremena, jezivo. 

Dve godine studija(tj, formalno nisam gubio godine, nego apsolventski staž), komotno mogu da kažem, su izvisile bar 50% zbog CM-a...

Baš jezivo...

Uzgred, meni je prvi manager bio Football Manager na C64, gde si posle svakog kola mogao da kupuješ igrače, a grafika je bila ultra jeziva, čak i za to vreme... :)

Ovo je bio moj prvi manager, na Komodoru ih nisam igrao.

Tekma pocinje na 4:20. Zaraza kao takva, a mora da se krene iz Conference-a :D