Moća Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Kad ti vide sliku ne bi te ni Azarbejdzanu zvali da radis.
189- Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 (edited) za one koji igraju piratsku verziju, moze se kupiti igra sa najnovijim patchom. poceo sam novi save. krenuo kao nezaposlen. prvog oktobra me trazio newcastle. u tom trenutku bili 16,17. na tabeli. odmah prihvatio i krenuo u pohod na bar 10. mesto. imao nesto vise od 30 miliona eura za transfere. iskreno iznenadio sam se da koliko para imaju. vec sam ugovorio transfere balante i romera. napravio sam neku taktiku bez krila, sa pet igraca u sredini (dva dmc i dva amc) i napadac f9. igram tj. pokusavam da igramo fudbal sa puno poseda lopte. mislim da je to najlaksi nacin da se napravi dobra defanzivna taktika. odigrao sam sedam utakmica, skor do sada 5 pobeda i dve neresene i trenutno sam 7. ali sada sledi najtezi ispit - united. ok upravo sam pobedio united u gostima 2-1. preskocio sam chelsea, arsenal i united na tabeli. sada apetiti rastu. Edited May 28, 2015 by 189-
John Coltrane Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 za one koji igraju piratsku verziju, moze se kupiti igra sa najnovijim patchom. poceo sam novi save. krenuo kao nezaposlen. prvog oktobra me trazio newcastle. u tom trenutku bili 16,17. na tabeli. odmah prihvatio i krenuo u pohod na bar 10. mesto. imao nesto vise od 30 miliona eura za transfere. iskreno iznenadio sam se da koliko para imaju. vec sam ugovorio transfere balante i romera. napravio sam neku taktiku bez krila, sa pet igraca u sredini (dva dmc i dva amc) i napadac f9. igram tj. pokusavam da igramo fudbal sa puno poseda lopte. mislim da je to najlaksi nacin da se napravi dobra defanzivna taktika. odigrao sam sedam utakmica, skor do sada 5 pobeda i dve neresene i trenutno sam 7. ali sada sledi najtezi ispit - united. ok upravo sam pobedio united u gostima 2-1. preskocio sam chelsea, arsenal i united na tabeli. sada apetiti rastu. Kako ti ne dosade ti klisei? Daj oprobaj se u nizem ragnu.
189- Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 jebiga, oni mi donose ~100 miliona eura za nekoliko sezona. igrao bih vrlo rado on najnize engleske lige kad bih imao vremena. tada bih bio bas tryhard. ali ovako cisto igram iz zajebancije.
Cane Vukic Prebranac Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Посрнулу Борусију сам са 13. попео на друго мјесто. Имам још пар утакмица до краја сезоне, али како сам попиздио овдје:
Dr Arslanagić Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 http://www.squawka.com/news/football-manager-cult-xi-the-legendary-gems-unearthed-on-the-beloved-management-simulator/195083 :0.6:
Timmi Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) jebes to bez maksima tsigalka mada je meni najbolji izbor ikad bio hatem ben arfa na nekom menadzeru prije desetak godina. gledam ova imena, a sjecanja naviru :D Edited June 2, 2015 by Timmi
Cane Vukic Prebranac Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 А легендарни бугарски нападачки тандем Тодоров-Какалов?
Dr Arslanagić Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 jebes to bez maksima tsigalka mada je meni najbolji izbor ikad bio hatem ben arfa na nekom menadzeru prije desetak godina. ih, Ibrahimovic je u CM 2001 u Malmeu i kosta 80.000 DM
Recommended Posts