Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Kad ti vide sliku ne bi te ni Azarbejdzanu zvali da radis.

Posted

Korzikanci se ne bune, tako daaa :fantom:

Posted (edited)

za one koji igraju piratsku verziju, moze se kupiti igra sa najnovijim patchom.

poceo sam novi save. krenuo kao nezaposlen. prvog oktobra me trazio newcastle. u tom trenutku bili 16,17. na tabeli. odmah prihvatio i krenuo u pohod na bar 10. mesto. imao nesto vise od 30 miliona eura za transfere. iskreno iznenadio sam se da koliko para imaju. vec sam ugovorio transfere balante i romera. 

napravio sam neku taktiku bez krila, sa pet igraca u sredini (dva dmc i dva amc) i napadac f9. igram tj. pokusavam da igramo fudbal sa puno poseda lopte. mislim da je to najlaksi nacin da se napravi dobra defanzivna taktika.

odigrao sam sedam utakmica, skor do sada 5 pobeda i dve neresene i trenutno sam 7. ali sada sledi najtezi ispit - united. 

ok upravo sam pobedio united u gostima 2-1. preskocio sam chelsea, arsenal i united na tabeli. sada apetiti rastu.

Edited by 189-
Posted

za one koji igraju piratsku verziju, moze se kupiti igra sa najnovijim patchom.

poceo sam novi save. krenuo kao nezaposlen. prvog oktobra me trazio newcastle. u tom trenutku bili 16,17. na tabeli. odmah prihvatio i krenuo u pohod na bar 10. mesto. imao nesto vise od 30 miliona eura za transfere. iskreno iznenadio sam se da koliko para imaju. vec sam ugovorio transfere balante i romera. 

napravio sam neku taktiku bez krila, sa pet igraca u sredini (dva dmc i dva amc) i napadac f9. igram tj. pokusavam da igramo fudbal sa puno poseda lopte. mislim da je to najlaksi nacin da se napravi dobra defanzivna taktika.

odigrao sam sedam utakmica, skor do sada 5 pobeda i dve neresene i trenutno sam 7. ali sada sledi najtezi ispit - united. 

ok upravo sam pobedio united u gostima 2-1. preskocio sam chelsea, arsenal i united na tabeli. sada apetiti rastu.

Kako ti ne dosade ti klisei? :fantom:  Daj oprobaj se u nizem ragnu.

Posted

jebiga, oni mi donose ~100 miliona eura za nekoliko sezona.

igrao bih vrlo rado on najnize engleske lige kad bih imao vremena. tada bih bio bas tryhard. ali ovako cisto igram iz zajebancije.

Posted

Посрнулу Борусију сам са 13. попео на друго мјесто. Имам још пар утакмица до краја сезоне, али како сам попиздио овдје:

cmr2ikP.png

Posted (edited)

jebes to bez maksima tsigalka

mada je meni najbolji izbor ikad bio hatem ben arfa na nekom menadzeru prije desetak godina.

gledam ova imena, a sjecanja naviru :D

Edited by Timmi
Posted

А легендарни бугарски нападачки тандем Тодоров-Какалов?

Posted

jebes to bez maksima tsigalka

mada je meni najbolji izbor ikad bio hatem ben arfa na nekom menadzeru prije desetak godina.

ih, Ibrahimovic je u CM 2001 u Malmeu i kosta 80.000 DM

Posted

Wilson Lizarazo, Anthony Silva i Sergey Kisliy?

Posted

Atalanta a u napadu Drulic i Ibrahimovic.

Posted

Oskarson i Kristjanson

Posted

Мариано Гонзалес

Posted

Patrik Stahl, Bjarnie K. Ingebratsen...