189- Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 A primer Celsi i Matic? znao sam da ce to neko reci. ;D slicna stvar samo sto je matic bio deo transfera, nisu ga direktno kupili. a i tek nakon tri godine smo ga vratili. doduse za velike pare -_- @ 189 Zavaljaj ga, ja sam ga prodao i za manje novca Zenitu da bi ga Zenit prodao Cityu posle par sezona za iste pare. Dojma sam da je L.Romero na 14 bio bolji. Sent from my iPhone using Tapatalk i ja vise naginjem ka tome da ga prodam. ipak mislim da se ne dobija svaki put ovakva ponuda a i ne verujem da ce je iko ponoviti. a za ove pare sto dobijem mogu kupiti bar 5-6 obecavajucih brazilaca koje kasnije mogu prodati za lepe pare. kasnije cu postaviti neke screenshotove regena koje cu kupiti.
Cane Vukic Prebranac Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) jc ili neko ko igra vec 4,5 sezona, pogledajte kakav je igrac ispao ruben neves? upravo sam ga prodao manchesteru za 50 miliona Добро си зарадио, матори Edited May 6, 2015 by Cane Vukic Prebranac
189- Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 dobar posao znaci. za duet zadnjih veznih sam zaradio skoro 130 miliona. izgleda da mi se vratilo za bekove koji su otisli za dzabe. od ovih para kupujem jonathana silvu za 22,5m iz sportinga. navijaci bas i nisu srecni sto dovodim igraca od rivala.
189- Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 evo nekoliko klinaca koje sam doveo zbog ovog lika sam prodao balde keitu realu za 38 miliona iako mislim da bi za godinu-dve izvukao i 50 miliona. hteo sam osloboditi prostor za ovog igraca. izgleda obecavajuce. platio sam ga 875k eura ceari. novi obecavajuci zadnji vezni. verovatno nije dobar kao lucas romero ili ruben neves ali posluzice. platio ga 3,4m eura kupi ovog da mi bude 4. stoper u rotaciji. ne ocekujem previse od njega kasnije. platio ga 2,3 miliona. i ovaj meksikanac. izgleda da ce biti odlican igrac. platio ga 7,75m eura. tek mu je 16 sto znaci da ce tek za dve sezone stici, dotle ce valjda jos napredovati.
189- Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 i ovog pokusavam dovesti. za nekih 35-40 miliona bih ga mogao uzeti.
189- Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 kakav gol iz ofsajda sam primio. djuricic sutnuo na kos, golman odbranio i natrcao ova 27. i ladno dao gol. ja izneverovao.
theanswer Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 kakav gol iz ofsajda sam primio. djuricic sutnuo na kos, golman odbranio i natrcao ova 27. i ladno dao gol. ja izneverovao. ako može da šutne na koš može i iz ofsajda
Strahan Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Nekako sam uspeo da izbrisem igru ...sad ne mogu da je nadjem u prodavnici... Ako moze neki link u inbox bio bih zahvalan.
John Coltrane Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Igrac meseca i treci strelac lige za sad :) Odigrane tekme do sad u Ligi Pogleda na tabelu I injury tabelu
189- Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 imao sam ja situaciju prosle sezone kada su se tamo negde u septembru povredili svi napadaci. cak i jedan koji je poslat na kaljenje se povredio. imao sam 11 povredjenih igraca koji su se povredili u 2 nedelje. nego, kakav je ovo fazon
Recommended Posts