Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Football Manager 09

Featured Replies

Jel igrate original ili narodnu verziju? Gledam po kioscima™, jako slaba ponuda...

• Replies 3k
  • Views 211.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• John Coltrane
    John Coltrane

Tromso, ja igrao na 19, odlepio koliko je teško.     Uz dužno poštovanje, ali hanuma mora, pre stupanja u braka, dakle u ranoj fazi veze, biti upoznata sa dozom zavisnosti kada je FM

• Ratamahatta
    Ratamahatta

• Da li se ovo nekome desilo do sada   edit: ima i dodatak  

Posted Images

• Author

0f6d17a13be160185110a8564e7a486e.jpg

Osedeo-kasnije izvestaj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Instalirao Championship Manager 1999-2000. :Hail:

gde ga nadje, pobratime? ocu i ja! :thumbup:

poceo i ja opet digram ovo. uzeo porto. kupio dva mozda i najveca talenta igre lucasa romera i balantu. oba sam morao na kredite da imam sanse nekako da ih dovedem. inace ne volim tako da kupujem. jos uzeo i humama tariqa i jovica. prva sezona bila fijasko. ispao sam u grupama ls i na kraju izgubio titulu od sportinga zbog medjusobnog skora.

u drugoj doveo pereyru iz juventusa za dzabe, zivkovica iz partizana za 5m i lea iz atletika za 15 miliona. posto sam imao dva odlicna napadaca (jackson martinez i abubakar) morao sam jednog prodati. a posto je jackson stariji (28) izabrao sam njega. i to za 35 miliona valjda. juventusu.

zivkovic je vec u drugoj sezoni brutalan. moj najbolji igrac za sada u ekipi. skor u sampionatu mi je 10 utakmica 10 pobeda.

Skinuo dve verzije, obe nisam mogao da pokrenem, batalio.

iskljuci anti-virus

iskljuci anti-virus

Googlao, probao sve na tu temu, ništa ne pomaže...

ja imam skinuto 3dm 15.1.3 cracked. instaliras, pre nego sto pokrenem igru disablujem av i onda mi radi.

• Author

Glava je seda, krv je propisana, znoj izasa na svaku poru moga tela.

ligue-2-overview-stages-.png

A onda bajka pocinje, sa dojucerasnjih 68k £ za plate i krompira za transfere stigli smo do neverovatnih suma

inboxinbox-10.png

Novi stadion ce, nadam se, biti pun vec pocetkom jula kada cemo ugostiti Evian, Monako, RBSalzburg, Udineze i ostale evropske velikane...

A dotle onaj slatki deo, ronjanje, ronjanje i samo ronjanje u potrazi za pojacanjima.

nisam mogao produziti ugovore starnim bekovima (danilo & alex sandro) i sada odlaze za dzabe :isuse: a da sam hteo mogao sam zaraditi na njima 50+ miliona eura.

ja imam skinuto 3dm 15.1.3 cracked. instaliras, pre nego sto pokrenem igru disablujem av i onda mi radi.

Uspeo sam, mada sam ovaj put i instalirao directx što sam izbegavao, nije bitno, valjda će sada da radi. Stavio sam ceo folder u izuzetke u avastu, da ne dira ništa.

Sa utd-om prvu standardno, iako nisam igrao 4, 5 godina sigurno, i jače. :( Mada kada sam igrao, odigrao sam za 5 života...

• Author

@ 189

Kakav ti je bio Victor Garcia (DR), ako si uopste obratio paznju na njega, verovatno je u PortoB? Meni deluje ok za novopecenog clana Ligue1, da bude backup naravno :fantom:

Skauting preko foruma :lolol:.