Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

Ovo je genijalno, WeChat je u fazonu "Kina protiv ostatka sveta".

Fun fact - MySpace i dan danas ima oko 10 miliona poseta mesecno.

Posted (edited)

Pozaboravljali ljudi da imaju MySpace naloge, pa im tamo ostale slike iz mladosti i Čeda Jovanović među prijateljima.

Edited by Malkmus
Posted

Fascinantno kako je MySpace brzo propao, negde 2008-me je bio na vrhuncu, i onda u roku od samo par godina postao irelevantan.

Posted (edited)
On 13.7.2019. at 22:13, Tribun_Populi said:

68% šerholdera traži da Šećerbeg ide...

On 13.7.2019. at 23:56, desboj said:

Kad su oni skurcali?

Edited by Bujodrag
Posted (edited)
13 minutes ago, Jeremija said:

Fascinantno kako je MySpace brzo propao, negde 2008-me je bio na vrhuncu, i onda u roku od samo par godina postao irelevantan.

Smartphone era, nisu se snašli. Bilo bi zanimljvo uporediti taj njihov vrhunac u odnosu na broj korisnika interneta u to vreme, ali mrzi me sad da tražim.

Edited by mraki
Posted

Moda ne bi propali da su poradili nesto na interfejsu. Ono je bio atak na mozak. 

Posted

pola milijarde ljudi koristi google plus? zasto?

Posted

ja koristim google to nešto i windows 7.

Zašto?

Navika i jer sam lazy bastard

Posted

evo, bujo, drago mi je da sam upoznao nekoga iz google plus teama. ja i facebook batalio pre par godina pa me zato zanimalo.

hvala i dugo ga srecno koristio.

Posted (edited)

Koristilo je, g+ više ni ne postoji.

Maltene su bili primorali sve korisnike gmaila da ga koriste, i to im se obilo o glavu. Neverovatno koliko su oni milijardi u razne proizvode uložili i koliko fejlova imaju.

Edited by mraki
Posted

video završava 2018.Zar nije Google + u međuvremenu ugašen?

Posted

Meni fejzbuk bio super do pre tri godine jer sam imao tri benda a od toga dva su bila FB aktivna pa je bilo zgodno za ugovaranje proba i svirki. Treći bend pola matorci. To sve mislilo da je internet opasan i zarazan. :ohmy:

A i bivša mi je bila aktivna kučkarka pa sam se branio od FB koliko  je bilo potrebno.  

Ali ćaletu sam instalirao desetku a imam je i na tabletu. 

Sve je to super. Stiskam dugmiće i ne mislim.

Milina.

Posted
2 hours ago, Zis said:

video završava 2018.Zar nije Google + u međuvremenu ugašen?

A jeste. :ohmy:

Bile notifikacije neke razne.

Mrdn'o prstom nisam, razliku primetio nisam. Dioptrija mi se samo malo promenila.

• 4 months later...
Posted

Već drugi put u godinu dana Fejsbuk mi suspenduje mogućnost oglašavanja ...

Interesuje me da li zna neko mehanizam kako to Fejzbuk radi, naročito kada su u pitanju oglasi koji nisu na engleskom? Da li to oni rade isključivo po nečijoj prijavi ...?

Pri tom, moje objave i sajt na koga "bacaju" linkovi sadržani u oglasima ni u jednoj tački ne krše pravila oglašavanja ...