JohnnyD Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 (edited) 41 minutes ago, Ivo Petović said: Kako misliš izgustirao? btw, dok sam gledao Nepoa kako se šeta gore dole stalno, pade mi na pamet - kako ih kontrolišu da nemaju neke mikrofone kod sebe (ili neka druga pomagala), obzirom da izlaze i do toaleta? Postoji li uopšte takva kontrola? Naravno da postoji, pretresaju ih pre pocetka, odlazu telefone itd. Bio je skandal 2006. cini mi se, kad su igrali Kramnik i Topalov za svetskog prvaka, Kramnik je stalno isao u WC, pa su ga iz bugarskog tima optuzili da koristi kompjuter koji je ostavljen u WC-u, tamo su i neke kablove nasli. Kramnik nije dosao na sledeci mec iz protesta, na kraju je jedva pobedio. Edited December 1, 2021 by JohnnyD
Ivo Petović Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Thx. Nikad nisam razmišljao o tome do sada
radisa Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 1 hour ago, Ivo Petović said: Thx. Nikad nisam razmišljao o tome do sada Bilo je ovo
Ivo Petović Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Najuzbudljivija partija do sada, Jan povukao poslednji potez 3 sekunde pre kontrole. Obojica propustili dobre šanse, Magnus mi deluje da će juriti pobedu sad, izvukao se sa ovim Janovim propustom da pokupi pešaka. Karuana dominira
JohnnyD Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Da, odlicna partija. Skolski primer 2 topa protiv kraljice, da se proucava na sahovskoj nastavi. Ulazimo u zavrsnicu gde ce morati da povlace brze poteze.
nenad Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 ludacki grajnd magnusa, sad cemo videti ima li jan snage za kambek.
kralj Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Bilo je pred onaj tajm kontrol svega i svačega. Imao ga je Nepo u jednom trenutku, ali sve u svemu antologijska partija.
189- Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 sad mi zao iana. ovo ce se prepricavati decenijama
kralj Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 2 minutes ago, nenad said: ludacki grajnd magnusa, sad cemo videti ima li jan snage za kambek. Ja bih prognozirao da sutra dobija crni. Izgore Nepo.
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 fenomenalna pobeda. magnus je pricao pre pocetka da nepo lako puca kad ne krene dobro, videcemo sada.
Recommended Posts