Paul Gompitz Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Prijatelji bi iznajmili stan u Beogradu u julu i avgustu. Odgovara im minimum dvosoban, a idealan potez je oko Čarlija Čaplina pa do Trga/Terazija.Hvala :)
pixy Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 "... da nije PPP real estate, ova marmelada ne bi bila na stolu danas..." Elem, ja bih da vam se zahvalim i da kažem da ovaj deo foruma funkcioniše, jerbo zahvaljujući Grunfu i ovom topicu ja postadoh njegov komšija. Da li je to dobro ili ne, pokazaće vreme i neumitne sile prirode i alkohola :-)
Feindouno Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Prijatelji bi iznajmili stan u Beogradu u julu i avgustu. Odgovara im minimum dvosoban, a idealan potez je oko Čarlija Čaplina pa do Trga/Terazija.Hvala :)+1sve isto osim sto je u pitanju jul i sto je jednosoban stan sasvim u redu i sto lokacija nije presudna mada bi centar naravno bio najpozeljniji :)
slepa živana Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 mene zanimaju informacije o alternativnim vidovima podstanarstva, dilovi s hotelima, skvotovi, opštinski napušteni prostori... ako neko nešto zna nek podeli.
*edited by mod Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 koliko ja znam najbolji dil za zivot u hotelu ima Slavija. cak to i aktivno promovisu.
Frank Pembleton Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Da spuste jos malo razvalili bi se od posla, mada cenim da i ovako ide...CENE SOBA ZA NAJAM:JEDNOKREVETNA SOBA.............................19.700.00 DINDVOKREVETNA SOBA..................................24.500.00 DINSobe su bez TV i frizidera(postoji mogucnost unosenja sopstvenog TV).U cenu sobe nije uracunata hrana,parking,internet i kablovska.
Alphons Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Koleginice traze stan, do 20 minuta prevozom od centra.Minimum 3 sobe, pozeljno 4.
luba Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 prijatelj iznajmljuje jednosoban stan u lickoj, kod ekonomskog fakulteta (dobro, i picinog parka), namesten, 40m2, klima, internet/wifi, kablovska, grejanje ta, treci sprat bez lifta. mogu kucni ljubimci, dogovori oko placanja (250e je start).ponovo isti stan za iznajmljivanje, sveze okrecen, jos malo detalja: kuhinja sa trpezarijom, mini terasa, mini spajz i dnevna soba u kojoj se (sada) i spava. iznajmljivanje na kraci period (do 6 meseci 250 e, na duze, 200 e)
Далибор Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Potrebna garsonjera od oko 150+ evra Zemun, Bežanija, Ledine i slicno..Da li je to izvodljivo?sve vreme u BG rentiram sa druge strane reke pa ne znam kakve su realne cene i koji savet da dam :)
Lezilebovich Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 mislim da jeste, ledine sigurno jesu. npr. drugarica placa 1,5 soban stan u bloku 62 200e
sailorman Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Potrebna garsonjera od oko 150+ evra Zemun, Bežanija, Ledine i slicno..Da li je to izvodljivo?sve vreme u BG rentiram sa druge strane reke pa ne znam kakve su realne cene i koji savet da dam :)Skoro sam sigurna da je izvodljivo, ja plaćam garsonjeru u centru 180.
Frank Pembleton Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Mislim da jeste sigurno pogotovu bežanija i ledineSend from WC solja by BVK
placenik Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Mislim da jeste sigurno pogotovu bežanija i ledineSend from WC solja by BVKTrenutni kurs Fontane je 160-180 za garsu.
slepa živana Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 koja je fora sa agencijama? njima se plaća provizija pola kirije kad ti nađu stan... a jel posle nastaviš da plaćaš stanarinu preko njih i nikada se ne susretneš s gazdom ili kako?
Recommended Posts