Matilda Ivancic Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 jbt, gde vam je kosmopolitski duh...
Alphons Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Izdaje se stan, cca45 kvm (2 sobe plus prilično velika kuhinja) u vojvode bogdana.peti sprat, lift, CG.300€
kovik Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Potreban jednosoban stan u Beogradu. Na duže, prazan ili polunamešten.Potez železnička - Zeleni venac, Kosančić, eventualno okolina Taša, Politike, Dorćol. Ponude na PM, blessed art though PPP.
New Order Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Imam prijatelja koji prodaje svoj fini stancic, dvosoban 62m2, potkrovlje, Cerak vinogradi/Vidikovac, na 5min od Kosutnjaka, detalji na PM...
Töölönlahti Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Potreban stan, jednoiposoban ili dvosoban, Novi Beograd.Prazan ili polunamešten. Da nije prizemlje i da ima CG i telefon. Ostalo opciono...Ponude preko one stvari (PM-a). Javiću kad nađem, a do tada slobodno šaljite.
nautilus Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 gazdarica kuce u kojoj sam podstanar nije placala struju (mi smo njoj placali, ona trosila pa se nakupilo duga) pa je EDB zapretio iskljucenjem u roku od 3 dana. nautilusima potreban stan u kaludjerici, MMLu ili negdje gdje moze da se nesto nadje za 150 jevra.
Töölönlahti Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 puno sreće prijatelju sapatničePo uspešno obavljenom poslu ^_^, da kažem hvala, doprinela si u skladu sa mogućnostima.Da nastavim niz - nautilusi, srećno, tj. nadam se da ste se već snašli.
Rea Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 potreban prazan stan na vračaru, poželjno da ima klimu i centralno grejanje. i da ima jednu veliku prostoriju. ostalo je manje bitno. ako znate nekog...hvala
Caligula Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Devojka do mene koja radi manikir je ostala bez cimerke frizerke. Hardver za frizeraj je ostao u stanu. Stan je u strogom centru Zemuna, na frekventnom mestu, unutrasnje dvoriste, koriste ga samo preko dana (za posao, frizeraj i manikir).Ako ima neka frizerka ili tatoo majstor (ili bilo sta pogodno za rad u stanu) moze da deli fin prostor sa komsikom manikirkom za relativno sitne pare.Pisite na PM ako nekoga interesuje
Аврам Гојић Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) Iznajmljuje se trosoban namesten stan na Karaburmi, u mirnoj ulici blizu bioskopa Slavica. Sve tri sobe poseduju krevet, pa je zgodan za bulumente studenata.Kupatilo i WC razdvojeni. Kablovska i internet 10mbps. Deveti sprat, lift nov novcat. Stan nije neka nadzidana i pregradjena fora, nego stari, domacinski stan iz otkupa sa debelim zidovima i dobrom zvucnom izolacijom.Kucni ljubimci dozvoljeni. Edited August 2, 2012 by Marko M. Dabovic
Tale Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Tražim prostoriju od 6-10kvm (podrumska, garaža, pomoćni objekat) sa strujom i vodom na Vidikovcu.
luba Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 prijatelj iznajmljuje jednosoban stan u lickoj, kod ekonomskog fakulteta (dobro, i picinog parka), namesten, 40m2, klima, internet/wifi, kablovska, grejanje ta, treci sprat bez lifta. mogu kucni ljubimci, dogovori oko placanja (250e je start).
nautilus Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 gazdarica kuce u kojoj sam podstanar nije placala struju (mi smo njoj placali, ona trosila pa se nakupilo duga) pa je EDB zapretio iskljucenjem u roku od 3 dana. nautilusima potreban stan u kaludjerici, MMLu ili negdje gdje moze da se nesto nadje za 150 jevra.trazi se stan po 14 put :D
Recommended Posts