December 20, 201113 yr Izdaje se stan, cca45 kvm (2 sobe plus prilično velika kuhinja) u vojvode bogdana.peti sprat, lift, CG.300€
April 6, 201213 yr Potreban jednosoban stan u Beogradu. Na duže, prazan ili polunamešten.Potez železnička - Zeleni venac, Kosančić, eventualno okolina Taša, Politike, Dorćol. Ponude na PM, blessed art though PPP.
April 18, 201213 yr Imam prijatelja koji prodaje svoj fini stancic, dvosoban 62m2, potkrovlje, Cerak vinogradi/Vidikovac, na 5min od Kosutnjaka, detalji na PM...
June 7, 201212 yr Potreban stan, jednoiposoban ili dvosoban, Novi Beograd.Prazan ili polunamešten. Da nije prizemlje i da ima CG i telefon. Ostalo opciono...Ponude preko one stvari (PM-a). Javiću kad nađem, a do tada slobodno šaljite.
June 23, 201212 yr gazdarica kuce u kojoj sam podstanar nije placala struju (mi smo njoj placali, ona trosila pa se nakupilo duga) pa je EDB zapretio iskljucenjem u roku od 3 dana. nautilusima potreban stan u kaludjerici, MMLu ili negdje gdje moze da se nesto nadje za 150 jevra.
July 3, 201212 yr puno sreće prijatelju sapatničePo uspešno obavljenom poslu ^_^, da kažem hvala, doprinela si u skladu sa mogućnostima.Da nastavim niz - nautilusi, srećno, tj. nadam se da ste se već snašli.
July 27, 201212 yr potreban prazan stan na vračaru, poželjno da ima klimu i centralno grejanje. i da ima jednu veliku prostoriju. ostalo je manje bitno. ako znate nekog...hvala
July 27, 201212 yr Devojka do mene koja radi manikir je ostala bez cimerke frizerke. Hardver za frizeraj je ostao u stanu. Stan je u strogom centru Zemuna, na frekventnom mestu, unutrasnje dvoriste, koriste ga samo preko dana (za posao, frizeraj i manikir).Ako ima neka frizerka ili tatoo majstor (ili bilo sta pogodno za rad u stanu) moze da deli fin prostor sa komsikom manikirkom za relativno sitne pare.Pisite na PM ako nekoga interesuje
August 2, 201212 yr Iznajmljuje se trosoban namesten stan na Karaburmi, u mirnoj ulici blizu bioskopa Slavica. Sve tri sobe poseduju krevet, pa je zgodan za bulumente studenata.Kupatilo i WC razdvojeni. Kablovska i internet 10mbps. Deveti sprat, lift nov novcat. Stan nije neka nadzidana i pregradjena fora, nego stari, domacinski stan iz otkupa sa debelim zidovima i dobrom zvucnom izolacijom.Kucni ljubimci dozvoljeni. Edited August 2, 201212 yr by Marko M. Dabovic
August 14, 201212 yr Tražim prostoriju od 6-10kvm (podrumska, garaža, pomoćni objekat) sa strujom i vodom na Vidikovcu.
August 27, 201212 yr prijatelj iznajmljuje jednosoban stan u lickoj, kod ekonomskog fakulteta (dobro, i picinog parka), namesten, 40m2, klima, internet/wifi, kablovska, grejanje ta, treci sprat bez lifta. mogu kucni ljubimci, dogovori oko placanja (250e je start).
November 23, 201212 yr gazdarica kuce u kojoj sam podstanar nije placala struju (mi smo njoj placali, ona trosila pa se nakupilo duga) pa je EDB zapretio iskljucenjem u roku od 3 dana. nautilusima potreban stan u kaludjerici, MMLu ili negdje gdje moze da se nesto nadje za 150 jevra.trazi se stan po 14 put :D