April 28, 201113 yr Stan na Bulevaru (kod Đerma), polunamešten, 23kvm, slobodan od 05.05. Edited April 28, 201113 yr by cika tale
May 28, 201113 yr Stan na Bulevaru (kod Đerma), polunamešten, 23kvm, slobodan od 05.05.Sada i na prodaju. Edited May 28, 201113 yr by cika tale
September 5, 201113 yr Potrebna garsonjera u centru(Beograd), nameštena ili polunameštena, što bliža Obilićevom vencu ili bar jedan prevoz bez presedanja. Oko 200 eura, maksimalno do 250 ako je baš blizu željene lokacije i ako je kompletno nameštena. Nije za studente. Hitno.
November 6, 201113 yr Ćale odlučio da proda stan - 3.5soban, CG, lift, prekoputa Prve beogradske. To je onako, ako nekoga zanima :)Takođe oće da kupi drugi, manji. Jel neko ko je kupovao gajbu u skorije vreme ima neki hint ili tip, pošto nisam bio uključen u kupovinu stana, pa, nikad :)
November 6, 201113 yr Troiposoban stan u bg-u? Burzujcino...Sent from my cigla using Tapatalkma ćaletu je preveliki, a meni ne treba, ova kuća na dedinju mi je sasvim dosta.
November 6, 201113 yr Ćale odlučio da proda stan - 3.5soban, CG, lift, prekoputa Prve beogradske. To je onako, ako nekoga zanima :)Takođe oće da kupi drugi, manji. Jel neko ko je kupovao gajbu u skorije vreme ima neki hint ili tip, pošto nisam bio uključen u kupovinu stana, pa, nikad :)Good luck trebace ti...Mada, centar je...
November 27, 201113 yr nisam video ovaj topik, obecavajuciji je, pa da ponovim oglas:Potreban mi je stan 70+ kvadrata u centru i/ili u blizini beovoz stanica. Nenamesten. Imam dve macke i zenu.Ako neko zna za nesto odgovarajuce, neka me spashava.edit: oglas je otvoren na duze vreme, javljajte i kada post bude bajat Edited November 27, 201113 yr by CowBoy
December 10, 201113 yr molio bih da me neko od crnogoraca (moze i terazijskih) uputi koje su ozbiljne i valjane agencije za trgovanje stanovima u podgorici