*edited by mod Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jel ima neko preporuku za smestaj u NS za vreme exita?
*edited by mod Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Za sada je to i najbliza opcija samo sam skeptican zbog te nove lokacije.
onamonamo Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 1-soban kod bazena u kosutnjaku, EG, I sp, lep pogled ....ima i mana, ali o tome zainteresovanima na pm
jms_uk Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 (edited) Relativno hitno:da li neko zna za neki stancic/garsonjericu u BG koji bi neko izdao na mesec dana novembra?Please PM me.edit: za reference pitati Marvina ili Skippingovu :D Edited October 28, 2009 by jms_uk
Marvin (Paranoid Android) Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 edit: za reference pitati Marvina ili Skippingovu :DNajtoplije preporuke što se tiče ovog podstanara. Ako mu i izdate garsonjeru na mesec dana, budite uvereni da će on svo to vreme najverovatnije provesti na potezu Bajkal-KualaLumpur-Manaus-Ontario. Uzmite pare, i onda možete izdati sobu i nekome drugome, najverovatnije se neće nikada ni sresti.
Musharaf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Зар му се не ондак не исплати да паре преусмери у оргијање по Хајату?
jms_uk Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 (edited) najverovatnije provesti na potezu Bajkal-KualaLumpur-Manaus-Ontario.To je bio provibitni plan, ali se gospodja majka pobunila kad je uvidela jedinstvenu priliku da joj dete bude blizu duze od 58h :lol:edit: ne mora cak ni ceo stan, dovoljna bi bila i 1 soba, u nekom shared house/flat aranzmanu. Edited October 29, 2009 by jms_uk
jms_uk Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Relativno hitno:da li neko zna za neki stancic/garsonjericu u BG koji bi neko izdao na mesec dana novembra?Please PM me.edit: za reference pitati Marvina ili Skippingovu :Dbump!hitno :)
pixy Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Potreban stancic negde u centru ili u sirem centru Bgd-a, na duze vreme. Strendzer je u pitanju, pa bi bilo pozeljno da gazda bude prisutan zbog eventualne papirologije i ostalih trica i kucina. Ponude na pm, a moze i javno... Hvala!
nautilus Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Potrebna jeftina mala kancelarija. Sa velikim naglaskom na ono jeftina.
pixy Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Opet ja. Ne smem da kažem da je hitno, ne bih da završim ubiVen... Potreban poslovni prostor u centru Beograda, 200 i više kvadrata, na duže vreme. Da sad ne drvim o tome šta sve treba, ako znate neku kulturnu agenciju, imate privatna poznanstva, znate lokaciju ili firmu.... javite na pm. Može i javno, bitna je transparentnost u društvu. Forumaš čija asistencija bude od koristi i završi se selidbom dobiće barem deset belgijskih piva iz lokalne radnje :-)
Willow Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Potreban 1.0 stan sa terasom u starom jezgru Bg (Vračar, Stari Grad, Crveni Krst, Savski Venac), do 250 EUR. Muškarac sam, zaposlen, nepušač, tih, normalan, kontemplativan, negujem zdrav život itd.
Recommended Posts