DarkAttraktor Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 forumas DarkAttraktor hitno trazi polunamesten-namesten 1.0-1.5 stan u centru Beograda sa CG, ves masinom i internetom za iznajmljivanje na duzi period. max 300e, ozbiljne ponude na PM.
Lezilebovich Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Svaka ti cast ako uspes da nadjes takav stan za toliko para ...
Lale Gator Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 što da ne, ja znam 2 slučaja da su plaćali 1spratnu kuću za tako neke pare u Čelopećkoj, odnosno Dinarskoj, zatim 1 slučaj u Dositejevoj dvosoban stan (okrnjeni salonski) za 280 eura, a 1 ortak je trebo da se useli u stan na Slaviji za 200 eura. Doduše ova druga dva slučaja su preko poznanstava, al' svejedno
Аврам Гојић Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ima stanova za te pare, samo treba biti strpljiv.
shimpu Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ima stanova za te pare, samo treba biti strpljiv.jeste tako je...a jos ce se vremenom navici da zivi na ulici...sta fali klosarima...hrana dzabe...pice dzabe...jedino interneta nema
Кристофер Лумумбо Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 jeste tako je...a jos ce se vremenom navici da zivi na ulici...sta fali klosarima...hrana dzabe...pice dzabe...jedino interneta nemaa telenor vajerles u studentskom parku?
Lezilebovich Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 a telenor vajerles u studentskom parku?MIslim da je odavno ukraden...
Tale Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 (edited) Na prodaju stara kuća od oko 100 kvm u Subotici, povoljno. Edited February 9, 2009 by cika tale
Tale Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Hitno potrebna prazna garsonjera sa telefonom i odvojenom kuhinjom. Lokacija: Novi Beograd, Zemun. U zgradi.
Skipping Girl Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Bardan dobri ljudi!Moja prijateljica trazi namesten stan u centru BG-a u periodu od 2. do 21. aprila.Dolazi sa muzem i dvoje dece tako da smestaj kod rodbine otpada kao opcija zbog manjka prostora.Na PM-u sam.Hvala
dare... Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 (edited) Ako neko zna ili ima preporuku za neki pristojan posao preko leta u Bgd. za ovo moje starije žensko dete (19god.) neka javne...Znači ono omladinska/studentska ili kako god i šta god, ali baš da nije čišćenje i pranje WC, košenje ambrozije pored autoputa, ili animir dama u noćnom klubu... Ostalo valjda može...Đevojka je vredna, pametna, lepa, brza, odlikaš filološke, upisuje prava ili filološki, ali ima problem što ima dekintiranog oca... Edited June 16, 2009 by dare...
Alphons Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 neka proba preko infostud.com ili neke od studentskih zadruga.na primer, ovde. Njih sam spomenuo jer je moj ortak isao tamo,i bili su sasvim korektni.
Recommended Posts