mustang Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 ipak nisam toliko izlapela i luda @I*m with the pilotsp
placenik Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 On 22.1.2019. at 10:30, Timmy said: Nisam skijas, al mi se cini da sam na Zlatibori i Divcibarama video vise staza od jedne. Al svakako nista spektakularno. Ima po dve
jezovuk Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Jel bio neko u skorije vreme na Goliji na zimu? Idem sa familijom za par nedelja na produženi vikend, pa me zanima šta da očekujem. Rentamo kuću na Odvraćenici, oko 1km od hotela Golija. Gazdarica kuće kaže da ima snega, da 3 ski staze rade, da ima i da se renta oprema. E sad, da li je to sve user-friendly ili je više za napredne entuzijaste? Kakve su staze? U kakvom su stanju liftovi? Ja sam, recimo, osrednji početnik sa iskustvom, gospoja malo početničkiji početnik (nije nam prvo skijanje), a voleo bih i stariju klinku (4god) da privolim da makar proba da stane na skije. Šta očekivati? Naravno, biće nama lepo i bez skijanja za tih par dana, samo da bude snega, a ne blata Btw, ima li gde na netu da se vidi visina snega na Goliji na dnevnom nivou?
peralozac Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ohh, whoopsadaisy! Don't worry, she's not hurt. Just getting the angle for that perfect spring tan... Rado bi se Pera tako razgolitio i izvrndupio u montagnes, ali nažalost može samo da se loži preko jućuba. Ima li ko da planira prolećno skijanje? Ajde javi se pa da ti zavidim iz sve snage
peralozac Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 14 hours ago, Moracikus said: Kako bjese MtBuller danas? Bješe odlično, hvala na pitanju . Radni dan i prošli školski raspusti pa nema gužve, milina. Temperatura oko nule, sneg se dobro držao ceo dan bez pretvaranja u Buller trademark kačamak. Bilo je sunčanih intervala, ali i magle, posebno pri vrhu. Vetar slab, na donjim delovima planine neosetan. Preporuka: zelena Burnt Hut za razgibavanje, plava Wombat za zagrevanje, crna Men's Downhill za ozbiljan izazov. U nastupu euforije sam poverovao da sam dostojan da probam Wood Run (crna nepeglana staza sa baš velikim hupserima), o jadu sam se zabavio dok sam se spustio.
dragance Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Sneg napokon pao kod nas na Juznom Ostrvu NZ, pa snega ima koliko hoces od Mt Hutt, do Cardrona, pa i Remarkables.
dragance Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 E jebi ga, mogu ti samo pogled na Alpe poslati iz moje plutokratske kuće. Trebao bih za vikend na stazu, tek mi je nešto manje od sat vremena vožnje do Mt Hutt.
peralozac Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Šalim se, znam kakva je situacija, redovno mi stižu izveštaji gospodina Skakavca.
Moracikus Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 (edited) Lijepo lijepo. Vidio ja ne prkosis Noskicu sto znaci nema te na poslu. Previse sam zauzet bizmisom, a vikendom mi se ne ide, tako da moram cekati Septembar. Ovoga puta idemo nadam se na Mt Hotham Edited August 13, 2019 by Moracikus
peralozac Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 Prošli put sam uzeo sickie, ovaj put se dobri šef složio da radim od kuće. Ko vredno radi od kuće taj i poblesavi, neka mi Jahorina i Nedžad Salković ne zamere ovo skrnavljenje. Jedna je Jaha i njene jelkice.
peralozac Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Danas nam se na prštećoj beloj stazi pridružio gospodin Wombat.
mustang Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) ma sta je to? neka krtica? vombat nikad cula al bas je slatko Edited September 7, 2019 by mustang
peralozac Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Da, cakani su gegavi vombati. Aussie varijanta mrmota, brat od tetke koale. Zanimljivo da im je torba okrenuta naopako pa mogu da kopaju i dok nose mlade.
Recommended Posts