Peter Fan Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 To je taj radnicki i crveni Hajduk i Split: Heroj Hajduka slavio pobjedu s navijačima u Splitu: Mrzim Dinamo, srpsko ime to (klix.ba) Vedran Rozic approves this.
Milošica Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 (edited) Klasično navijačko loženje i podjebavanje. Livaja je luda glava ali je u suštini okej lik (ovo mi nije rekao stric ). Kao i mnogi koji pevaju te gluposti u momentu loženja. Svakako je "srpsko ime" samo instrument za uvredu Dinama, a ne poenta. Da je dobro, naravno da nije, ali oni u Splitu se međusobno podjebavaju time da je neko "Srbin". I mene su tako letos podjebavali a i ja njih. Sama Torcida je naravno druga priča, tj. dobar deo nje. Edited December 8, 2021 by Milošica
ronin Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 1 minute ago, Milošica said: Klasično navijačko loženje i podjebavanje. Livaja je luda glava ali je u suštini okej lik (ovo mi nije rekao stric ). Kao i mnogi koji pevaju te gluposti u momentu loženja. Svakako je "srpsko ime" samo instrument za uvredu Dinama, a ne poenta. Da je dobro, naravno da nije, ali oni u Splitu se međusobno podjebavaju time da je neko "Srbin". I mene su tako letos podjebavali a i ja njih. Sama Torcida je naravno druga priča, tj. dobar deo nje. Milošice jebem mu sve...Otkud ti znaš da je u suštini OK lik?...Jebote ti si ako se ne varam ' 99o godište...Pomoću kog trika sve znaš o svemu? 1
Milošica Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 (edited) Pa o političarima ne znam ništa, to je valjda već jasno da se zajebavam Edited December 8, 2021 by Milošica
Godfrey Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Ok je ovo. Pa klub iz Zagreba se zove Dinamo..jebote, DINAMO
Mark Rothko Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Znači navijači Hajduka imaju pesmu o tome da je srpsko ime Dinamo. Hajduka 5
*edited by mod Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 31 minutes ago, Mark Rothko said: Znači navijači Hajduka imaju pesmu o tome da je srpsko ime Dinamo. Hajduka Apsolutno najveći hit u celoj priči. Hrvatska povijest prepuna Hajduka. Uspeli su da se uguraju u rang večitih od koji jedni imaju Četnik Sever a drugi sa grba kluba skidaju petograrku i stavljaju krunu...
Recommended Posts