May 20May 20 Trazim film:slican seriji Lord of fliesnaoruzana deca u glavnoj uozicini mi se Novi zeland ali ne mora bitibrutalan i krvolocanima krava kao simbolspominjan na forumuizasao posle korone
May 20May 20 Nisam gledao Life is beautiful(97.) i Cinema paradiso. Koji preporučujete radije? Edited May 20May 20 by Milošica
May 20May 20 3 hours ago, bags said:Trazim film:slican seriji Lord of fliesnaoruzana deca u glavnoj uozicini mi se Novi zeland ali ne mora bitibrutalan i krvolocanima krava kao simbolspominjan na forumuizasao posle koroneMožda je ovo, Monos, samo je Latinska Amerika https://www.imdb.com/title/tt6062774/
May 20May 20 3 hours ago, bags said:Trazim film:slican seriji Lord of fliesnaoruzana deca u glavnoj uozicini mi se Novi zeland ali ne mora bitibrutalan i krvolocanima krava kao simbolspominjan na forumuizasao posle koroneImaš odličan ukus. Sjajan film.https://www.imdb.com/title/tt6062774/
May 20May 20 3 hours ago, bags said:Trazim film:slican seriji Lord of fliesnaoruzana deca u glavnoj uozicini mi se Novi zeland ali ne mora bitibrutalan i krvolocanima krava kao simbolspominjan na forumuizasao posle korone
May 20May 20 58 minutes ago, Milošica said:Nisam gledao Life is beautiful(97.) i Cinema paradiso. Koji preporučujete radije?Ja bih Beninija jer sam nedavno na teveu uhvatio možda pola Tornatorea i dosta mi je bilo čudan ali možda i zbog toga koju sam ja verziju izvorno gledao.
May 20May 20 uz cinema paradiso ide muska suza, ona najteza, sto bi rekao caetano veloso nine out of ten film stars make me cry
May 20May 20 Ja sam zaplakao i na LIB (da ne spojlujem Milosici koji tacno momenat).A sad me Pariah bacio u rebus, kada sam gledao CP nisam ni znao da postoje dve verzije, a ocigledno sam gledao ovu kracu. Bas bih mogao sad da potrazim DC.
June 13Jun 13 Tražim domaći film koji sam pre mnogo godina videla na Radio televiziji Vojvodine. Vrlo je moguće da nije u pitanju klasičan igrani film već televizijski ili studentski ili možda čak deo omnibusa.U gluvo doba noći grupa mladića na prevaru ulazi u kuću starijeg profesora (ili doktora) kojeg igra Predrag Ejdus. Oni veruju da im je upala kašika u med i da če opljačkati matoru naivčinu ali nisu ni svesni da su upali u zamku ubice (moguće čak i kanibala). Dalje se ničega ne sećam. Moguće je da čak nisam ni odgledala film do kraja. Znam samo da nije u pitanju domaći film ''Glad'' iz 2002. gde Ejdus takođe glumi kanibala.
June 13Jun 13 15 hours ago, JudasPriestess said:Tražim domaći film koji sam pre mnogo godina videla na Radio televiziji Vojvodine. Vrlo je moguće da nije u pitanju klasičan igrani film već televizijski ili studentski ili možda čak deo omnibusa.U gluvo doba noći grupa mladića na prevaru ulazi u kuću starijeg profesora (ili doktora) kojeg igra Predrag Ejdus. Oni veruju da im je upala kašika u med i da če opljačkati matoru naivčinu ali nisu ni svesni da su upali u zamku ubice (moguće čak i kanibala). Dalje se ničega ne sećam. Moguće je da čak nisam ni odgledala film do kraja. Znam samo da nije u pitanju domaći film ''Glad'' iz 2002. gde Ejdus takođe glumi kanibala.Jesi li pogledala ovdehttps://www.imdb.com/name/nm0252222/Ima 150-ak naslova na listi gde je glumio.
Friday at 19:225 days Vrhunski film. Hvala.Sjajno bi bilo da Catherine Zeta Jones poseti Srbiju nekad.