Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Sludge Factory said:

Konacno da saznamo :dry:

Hide contents

:laugh: :D

i je l ti liči vokal malčice na Stinga??

• 2 months later...
Posted
On 2. 9. 2011. at 18:06, notenoughreasonsforclaire said:
On 10. 1. 2011. at 22:18, Antares said:
Trazim vestern TV seriju koja se kod nas prikazivala negde izmedju 94. i 97.Serija je ostavila utisak na mene jer je to izgledalo kao veoma realna slika naseljavanja divljeg zapada. Nazalost tada nisam imao uopste vremena da je gledam (moguce neki lud termin prikazivanja) i obecao sam sebi da cu je jedanput pogledati.Ima i farmera, i indijanaca i dobrih i losih, i kauboja. No nije crno-bela tipicna herojska slika, likovi su izgledali obicno i realno, barem meni tada.Ono sto je zacudjujuce je da IMDB pretraga daje samo 35 rezultata no ne ono sto meni treba.Posto je moguce da sam nesto gadno pomesao bih bio zahvalan ako se neko seti bilo koje vestern TV serije koja je isla na srpskim televizijama.

Da li se ovo rešilo?Btw, gledao sam neki irski film (sećam se akcenta) na RTSu, u periodu 2003-2008. i to u onom njihovom idiotskom terminu od 1, pola 2 po ponoći. Osim što je irski, znam da se dešava u nekom malom, živopisnom (priobalnom?) mestu u koji, na kraju filma dolazi autobus i pokupi nekoliko junaka...Ako se neko seti, slava mu.

Trinaest tričavih godina kasnije, našao sam film! U pitanju je "Closer You Get AKA American Women" (2000).

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Ima neki crnobeli savremeni film koji sam davno gledao i odlepio. Prepričaću, ako nešto lupim ne zamerite, jer je bilo baš davno. On se zapošljava recimo kod ujaka to je neka firma koja prodaje oružje recimo da je mesto dešavanja Teksas svi su bahati i naoružani idu na neku konvenciju i tu kreće zaplet s njima je neki lik Jevrejin koji sve vreme prevodi Bibliju ali samo stari zavet i to malo malo pa istakne

Posted
On 1. 3. 2023. at 15:02, Michael Krueger said:

Ako neko slučajno može da poveže koja su ova dva filma (iz malo detalja kojih se sećam), bio bih zahvalan...

1. Francuski film, mlada i lepa plavuša se zabavlja sa oženjenim muškarcem... viđa se sa njim po restoranima, ali kamera je sve vreme na njoj, on nikad nije u kadru...

2. Stari crno beli film, ne znam da li je noir, ali neki krimi jeste. Imao sam ga na VHSu kao dete. Sećam se da na samom početku filma, jedan lik ubija drugog revolverom, magla, dokovi Njujorka... dosta filmova sam prevrteo, ali nisam uspeo do sad da ga nađem...

Potpuno slučajno nađoh prvi film... na nekom ruskom streaming sajtu... pa ako nekog zanima da pogleda...

The Banned Woman - Movies on Google Play

https://www.imdb.com/title/tt0119113/

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Dajte neki nenormalno dobar film koji vam prvo pada na pamet. Ne znam šta mi se gleda, samo da je baš dobro.

Možete biti opušteniji sa preporukama, u smislu ako razmišljate "sigurno je gledao, neću ovo" - verovatno nisam gledao :D

Edited by Milošica
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Dajte neki nenormalno dobar film koji vam prvo pada na pamet. Ne znam šta mi se gleda, samo da je baš dobro.

Možete biti opušteniji sa preporukama, u smislu ako razmišljate "sigurno je gledao, neću ovo" - verovatno nisam gledao :D

• Haha 3
Posted (edited)

Malo sam preterao. Malo manje poznato od Shutter Island, e onda je velika šansa da nisam gledao :D

A Drive jeste totalno nepoznat, ali s obzirom da je PPP produkcija morao sam gledati odmah nakon registracije na forum.

Edited by Milošica
Posted

@Milošica daj primer nekih filmova koji ti se svidjaju, cisto da znamo sta volis.

Posted

incendies ako ne mora da bude zabavan :sleep: