Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

@ morgana: Nije, ali hvala na pokušaju :). Uh, sad ste me opet bacili u misteriju. A, taman sam ga zaboravio na određeno vreme.

Posted

Бергаса је мислио на "Waking Ned Devine".http://www.imdb.com/title/tt0166396/

Posted

Da. Hvala ti, jer nisam mogao da se setim naslova. Inace fenomenalan film.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Da li neko zna gde mogu da "pazarim" film Hana Arent, Margaret fon Trota?

Edited by Arkadija
Posted

Hvala, tražim ovo već dugo, jer sam ga propustila kada se prikazivao zimus kod nas.

Posted (edited)

Hana Arent - Tema vrlo zanimljiva ali tokom gledanja sve vreme imam utisak da nesto nije OK. Mozda je i do rezije.Zukova, uzgred.dodato:ja trazim sledeci titl:Рерберг и Тарковский: Обратная сторона Сталкера / Rerberg and Tarkovsky: The Reverse Side of Stalker (2009)Znam da za ovo postoji engleski titl ali nikako da ga ubodem negde - prosto ne znam vise kako da trazim (originalni naziv, engl. transkripcija, medjunarodni naziv)?

Edited by I*m with the pilots
  • 4 weeks later...
Posted

Već neko vreme pokušavam da nađem ovaj film ali nemam dovoljno poznatih parametara da mi Google izbaci nešto smisleno. Pokušaću da objasnim o čemu se radi....Student koji želi da upiše medicinu ubija ostale studente koji su na listi pre njega, jer na medicinu primaju samo jednog ili dvoje, a on je, kao, deseti. Mislim da je taj lik izgledao kao snajperista - ubica sa tornja iz filma "Napaljeni uličari", kada njihov drugar kreće na koledž, a taj sa snajperom ga ubije ispred faksa....nisu neke informacije ali ako neko ima ikakvu ideju, hvala unapred!

• 1 month later...
Posted

Gde ima da se nadje ovaj film?http://www.imdb.com/title/tt0378661/Ako moze dvdrpi Saphire.

Posted

Ima ga po raznim torrentima..... ali nema konkretni Saphire....

Posted

U stvari, ne trazim film. Hocu da pitam koji je film u pitanju, ono sto se nekad zvalo pitanja za Mr. Smitha. Nema vise Mr. Smitha, ali garant ima neko da zna... u kom italijanskom filmu od pre najmanje 30 (ili vise) godina ima neki stariji lik koji vise puta ponavlja slabackim glasom "voglio morire"? Da l je Bertolucci, Fellini, ili nesto sesto... djavo ce ga znati...?

Posted

po zelji da umre i starosti mogao bi biti umberto d, premda se ne sjecam da li je to i izgovarao

• 3 weeks later...
Posted (edited)

želje su mi uglavnom ispunjene, ostalo je ovo što potomstvo nije uspelo da pronađe. ako neko ima, bio bih zahvalan Group portrait with a lady Grupni portret s damom 1977 ger Aleksandar Petrović King and Country Kralj i otadžbina 1964 gb Joseph Losey Kontakt Kontakt 2005 mak Sergej Stanojkovski Moderato Cantabile Moderato kantabile 1960 fra Peter Brook Tank Battalion (Tankovy prapor) Oklopni bataljon 1991 češka Vit Olmer The Long Day's Dying Dugo umiranje u danu 1968 gb Peter Collinson The Officer Factory (Fabrik der Offiziere) Fabrika oficira 1960 ger Frank Wisbar

Edited by djordje geprat
Posted (edited)
želje su mi uglavnom ispunjene, ostalo je ovo što potomstvo nije uspelo da pronađe. ako neko ima, bio bih zahvalan Group portrait with a lady Grupni portret s damom 1977 ger Aleksandar Petrović King and Country Kralj i otadžbina 1964 gb Joseph Losey Kontakt Kontakt 2005 mak Sergej Stanojkovski Moderato Cantabile Moderato kantabile 1960 fra Peter Brook Tank Battalion (Tankovy prapor) Oklopni bataljon 1991 češka Vit Olmer The Long Day's Dying Dugo umiranje u danu 1968 gb Peter Collinson The Officer Factory (Fabrik der Offiziere) Fabrika oficira 1960 ger Frank Wisbar
могао би прво да прочиташ чему је намењен овај топик. Edited by 3opge
Posted
po zelji da umre i starosti mogao bi biti umberto d, premda se ne sjecam da li je to i izgovarao
Nije bas toliko star (film). Sve mi se cini da moze da bude Bertoluccijev 20. vek, neka mala vinjeta u njemu. A mozda i nije (nisam davno gledao).