notenoughreasonsforclaire Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 @ morgana: Nije, ali hvala na pokušaju :). Uh, sad ste me opet bacili u misteriju. A, taman sam ga zaboravio na određeno vreme.
3opge Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Бергаса је мислио на "Waking Ned Devine".http://www.imdb.com/title/tt0166396/
bergasa19 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Da. Hvala ti, jer nisam mogao da se setim naslova. Inace fenomenalan film.
Arkadija Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 (edited) Da li neko zna gde mogu da "pazarim" film Hana Arent, Margaret fon Trota? Edited April 9, 2013 by Arkadija
Blueberry Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Probaj u ovoj radnji...http://isohunt.com/torrents/?iht=1&ihq=hannah+arendtMeni se dopao, gledao sam ga u Valjadolidu na festivalu gde je uzeo trofej. Sukovu nikada nisam nešto obožavao, ali ovde kida.
Arkadija Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Hvala, tražim ovo već dugo, jer sam ga propustila kada se prikazivao zimus kod nas.
I*m with the pilots Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 (edited) Hana Arent - Tema vrlo zanimljiva ali tokom gledanja sve vreme imam utisak da nesto nije OK. Mozda je i do rezije.Zukova, uzgred.dodato:ja trazim sledeci titl:Рерберг и Тарковский: Обратная сторона Сталкера / Rerberg and Tarkovsky: The Reverse Side of Stalker (2009)Znam da za ovo postoji engleski titl ali nikako da ga ubodem negde - prosto ne znam vise kako da trazim (originalni naziv, engl. transkripcija, medjunarodni naziv)? Edited April 9, 2013 by I*m with the pilots
Molder Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Već neko vreme pokušavam da nađem ovaj film ali nemam dovoljno poznatih parametara da mi Google izbaci nešto smisleno. Pokušaću da objasnim o čemu se radi....Student koji želi da upiše medicinu ubija ostale studente koji su na listi pre njega, jer na medicinu primaju samo jednog ili dvoje, a on je, kao, deseti. Mislim da je taj lik izgledao kao snajperista - ubica sa tornja iz filma "Napaljeni uličari", kada njihov drugar kreće na koledž, a taj sa snajperom ga ubije ispred faksa....nisu neke informacije ali ako neko ima ikakvu ideju, hvala unapred!
Moća Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Gde ima da se nadje ovaj film?http://www.imdb.com/title/tt0378661/Ako moze dvdrpi Saphire.
Molder Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Ima ga po raznim torrentima..... ali nema konkretni Saphire....
Indy Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 U stvari, ne trazim film. Hocu da pitam koji je film u pitanju, ono sto se nekad zvalo pitanja za Mr. Smitha. Nema vise Mr. Smitha, ali garant ima neko da zna... u kom italijanskom filmu od pre najmanje 30 (ili vise) godina ima neki stariji lik koji vise puta ponavlja slabackim glasom "voglio morire"? Da l je Bertolucci, Fellini, ili nesto sesto... djavo ce ga znati...?
morgana Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 po zelji da umre i starosti mogao bi biti umberto d, premda se ne sjecam da li je to i izgovarao
đorđe geprat Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) želje su mi uglavnom ispunjene, ostalo je ovo što potomstvo nije uspelo da pronađe. ako neko ima, bio bih zahvalan Group portrait with a lady Grupni portret s damom 1977 ger Aleksandar Petrović King and Country Kralj i otadžbina 1964 gb Joseph Losey Kontakt Kontakt 2005 mak Sergej Stanojkovski Moderato Cantabile Moderato kantabile 1960 fra Peter Brook Tank Battalion (Tankovy prapor) Oklopni bataljon 1991 češka Vit Olmer The Long Day's Dying Dugo umiranje u danu 1968 gb Peter Collinson The Officer Factory (Fabrik der Offiziere) Fabrika oficira 1960 ger Frank Wisbar Edited August 1, 2013 by djordje geprat
3opge Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) želje su mi uglavnom ispunjene, ostalo je ovo što potomstvo nije uspelo da pronađe. ako neko ima, bio bih zahvalan Group portrait with a lady Grupni portret s damom 1977 ger Aleksandar Petrović King and Country Kralj i otadžbina 1964 gb Joseph Losey Kontakt Kontakt 2005 mak Sergej Stanojkovski Moderato Cantabile Moderato kantabile 1960 fra Peter Brook Tank Battalion (Tankovy prapor) Oklopni bataljon 1991 češka Vit Olmer The Long Day's Dying Dugo umiranje u danu 1968 gb Peter Collinson The Officer Factory (Fabrik der Offiziere) Fabrika oficira 1960 ger Frank Wisbarмогао би прво да прочиташ чему је намењен овај топик. Edited August 1, 2013 by 3opge
Indy Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 po zelji da umre i starosti mogao bi biti umberto d, premda se ne sjecam da li je to i izgovaraoNije bas toliko star (film). Sve mi se cini da moze da bude Bertoluccijev 20. vek, neka mala vinjeta u njemu. A mozda i nije (nisam davno gledao).
Recommended Posts