kim_philby Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 jeste probali na stagevu?nope. ajd ti probaj za nas :P@dragec: bas tako. vidis to sam zaboravio. par poslednjih strana u alanu fordu, zar ne?
Dr Arslanagić Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 jeste, u i trobrojima između epizoda.i to na kajkavštini. priceless.
Antares Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dobre? Ja znam samo za Lonesome Dove, originalnu, kod nas Hrvata iđaše malo kasnije od 1989. Bila i jedna o, Custeru, Son of the Morning Star. Kvaliteta.Zaboravih da se zahvalim na preporuci. Pa doima se dovoljno interesantno da potrazim i pogledam sa boljom polovinom :)A originalna potraga za serijom iz 90tih je i dalje neuspesna....
Cyrano de Bergerac Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jel ima neko mozda "Same time next year"?Ako misliš na ovaj, da.
Killiana Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jesi li ga odnekud skinuo? ako da, jel mozes da mi posaljes link na pm.nisam uspela da nadjem.
teacher Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Bata Čengić, Slike iz života udarnika. Gledao ga na FEST-u 1998. čini mi se, u sklopu revije zabranjenih filmova iz SFRJ.
Mp40 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 opet ja!Imam do sada najpsiho potragu:To je film ili TV drama ili kratka forma ili nemam pojma sta. TV Beograd, ranih 90ih sam gledao. Lik zivi u soliteru, silazi liftom i uvek ode negde ispod drugog nivoa podruma (Po1, Po2, toga se bas secam) i onda ide tamo izmedju supa i naidje na neku zenu koja pored otvorenog sanduka oplakuje nekog. Samo toga se jasno secam (moguce da je lik Boris Milivojevic). Ne znam nista vise, cak cesto mislim da sam to sve sanjao jer lici na moje najcesce kosmare (lift u kom nesto podje naopako).Hvala na citanju.
Grunf Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 rane devedesete, VHS na vrhuncu snage, B produkcija, igra Louis Gosett Jr. reklama po nasim televizijama je bila: 'prokletstvo. svi lazu.' ko se seti koji je film, ima pivu.p.s: da, znam da koristim IMDB i vidim njegovu filmografiju, al nema teorije da setim kako je film bio preveden kod nas.
Mp40 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Vidcom, sto posto! Njihov najveci blokbaster u videotekama je bio Surova Pravda.Koji vam je bio omiljeni VHS distributer ?Da se setimo nekih:VANS, Vidcom, Tuck Vision (nastao iz Video Zvinka - suverenog vladara VHS 80ih, total presnimavanje production), First Production, Institut za film (italijanski horori!!), oni neki makedonci sto su imali pravo na Carolco filmove, Pro Vision, Domaci urnebesnicari Caplin i Produkcija Stig, Megacom...
Ryan Franco Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Sve što je izdavalo Freda Olena Reja bejaše moj prijatelj tih dana!
Recommended Posts