Jump to content

Globalni shopping vodic

Featured Replies

Peek & Cloppenburg je dosta dobar

mozda nekog bude zanimalo - pepco se otvara u gospodar jovanovoj, preko puta maksija

Oni su baš u naletu.
Otvorili radnju u 45-om.
Mnogo roditelja sa malom decom mi se kune u njih...

....shiit has hit the fan.

ima korisnih stvarčica za po kući, ženska garderoba je slabašna ali povoljna, a za dječiju se i meni, površnim gledanjem, činilo da je ok.

kriza je pepco-va šansa.

Edited by morgana

• 1 month later...

@beta kentauri

pronašla sam laser-cut majicu boje kože o kojoj smo pričale. extreme intimo u rajićevoj, 1690 dinara, pamučna sa elastinom. ne vidim je na sajtu, možda je iz neke starije kolekcije, i nisam je nalazila u fizičkoj prodavnici do danas. uzeću je kasnije popodne (nije mi se dalo da je isprobavam, mada je vjerovatno m ok - važno mi je kako stoji ispod jednog konkretnog džempera, tj vidi li se, mimo toga mi nije ni potrebna) i slikati. po svemu sudeći ne treba čekati sa kupovinom za slučaj da je stvarno u pitanju neki restl.

Edited by morgana

Daj slikaj nam ti da znamo o čemu pričaš

ma strogi funkcionalizam, ovako nekako izgleda, posao joj je da se ne vidi ispod nečeg svijetlog i da se šav ne ocrtava. banalna stvar, a u materinu  teška za naći. 

image.thumb.png.b7e177da2920f0c0d3ae1056bf405c94.png

• 3 weeks later...

svratila sam danas u prodavnicu metraze 'roma' na uglu golsvordijeve i kicevske, ono je raj i pakao ujedno, ogroman izbor i vrh kvalitet u visokoj cjenovnoj kategoriji, pa do dobrog kvaliteta i solidnih cijena kako se ide u dubinu radnje koja lici na lavirint.  max mara i loro piana stofovii svila s jedne i  metraza na kilo i restlovi s druge strane.

mozda nekom zatreba, bilo za fensi bilo za priustivu kupovinu.

mislim da niko drugi u bgd nema takvu maloprodajnu ponudu. 

kupila nisam nista, evakuisala sam se u strahu od sebe same :D

Edited by morgana

On 19.10.2022. at 9:32, morgana said:

ima korisnih stvarčica za po kući, ženska garderoba je slabašna ali povoljna, a za dječiju se i meni, površnim gledanjem, činilo da je ok.

kriza je pepco-va šansa.

ja kad god udjem u taj Pepco razmisljam kako se toj radnji ne sme prici ni blizu sa sibicom ili otvorenim plamenom :lolol:

• 4 weeks later...

Zna li neko da li H&M prihvata zamene u bilo kojoj svojoj radnji ili mora da se ide baš u onu u kojoj je kupljena stvar?

Zamena može bilo gde.

• 2 weeks later...

Kupovao li je neko nesto u Mohitu?

Da pohvalim ballary - nasla sma ih na instagramu i narucila par stvarcica online onako bez probanja, sve stoji lepo i sve deluje da je ok kvalitet (videcemo).

Ako imate neke omiljene radnje preko kojih online narucujete, recite koju.

Ja inace sam nekoliko puta narucivala iz par radni, ali samo majice i sad se odvazih jednu ballary haljinu. Pantalone itd se ne usudjujem jer to bih svakako morala da narucujem pa vracam itd a to mi se ne radi.

Edited by Mel

Da li domaci H&M sajt daje neke popuste i kad bi bilo vreme za sledeci?

@jimi Daje, instaliraj njihov app, dobiješ neki popust (ne sećam se koliko, 10% ili 20%) već pri samoj registraciji. Ja trenutno imam na aplikaciji aktuelan popust od 25% za bilo koji artikal i to mi važi do 19.02. To su dali random sad početkom meseca. Tako povremeno imaju na app neke akcije bez ikakvog povoda i to samo treba da se iskoristi u određenom roku ili daju posebnu (nižu) cenu za određene stvari ako si član (ako imaš njihov app na telefonu). A ovako za ove old skul popuste u radnjama treba da pratiš kad su rođendani tržnih centara :laugh: to jest da ubodeš kad je neki TC koji ima H&M. 💁🏻‍♀️ 

@Mel Pričali smo o Mohitu sad skoro na onom topicu Kraljevski... Zeka je fan.

Evo odavde:

Edited by Patty Lee

• 2 weeks later...

Kakav je tačno odnos Extra sports i Sport Vision radnji?
navodno su ista firma a cene se drastično razlikuju.

extra sport je za sirotilju, a vision za bogatune

onaj extra sport u extra centru :mellow:, im je neki šatro outlet. krš modeli svih vrsta, a cene u korelaciji sa modelima

sportvision je već druga priča, tu mogu da se nađu (i) novi modeli svih živi brendova