Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted (edited)

nosači pozadina

papirne pozadine, za platnene najbolji je muslin ili neki pliš, on je skuplji ali fino apsorbuje svetlo

a ukoliko snimaš predmete, sitnije, nešto poput ovoga ti je must have

light tent

Edited by kud u maglu Simoviću
  • 1 month later...
Posted (edited)

Za koliko bi mi otprilike stigla knjiga koju bih narucio iz UK preko Amazona? Dve, tri nedelje ili vise?

(Ili je mozda brze ako narucim direktno od izdavaca, Oxford University Press?)

Edited by Meazza
Posted

:) Hvala u svakom slucaju kolega, ali jeste mi malo frka s vremenom. Onda cu preko Amazona da narucim, hvala na korisnoj informaciji. :) A otprilike koliko se ceka? 

Posted

Kako mislis procenat? Zar se ne placaju unapred na sajtu svi troskovi vezani za transport?

Posted

Misli na carinu i pdv. Racunaj 32% od cene knjige.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

• 1 month later...
Posted

Evo i ovdje

Ako ko ima neki kontakt nekog provjerenog šanera ski opreme, neka bude ljubezan neka proslijedi.

Posted

Конкретно да ли требаш за слалом или скијашко трчање? 

Posted (edited)
On 29/11/2017 at 5:21 PM, maharaja said:

Pa to stvarno ne znam, moguće da zavisi i od srpske carine. Znam da su neki govorili da im je carina baš odvalila procenat na akademske knjige sa amazona, ali ne znam da li se to promenilo

Sveža informacija od mene, možda je kasno ali značiće nekom valjda: naručio početkom decembra sa bookdepository knjigu (nije akademska, zbirka drama je u pitanju), platio preko neta karticom cenu u evrima (oko 15 €) sa sajta, delivery-free, stiglo mi nakon 10-12 dana, carina nije ni otvorila pošiljku, originalno zapakovana, preuzeo u pošti, ništa dodatno platio nisam.

Edited by Đipalo Junuz
Posted

Da li je istina da mi po zakonu potrošača ne treba garantni list da bi realizovao reklamaciju tehničke robe ako je garancija do 24 meseca?

Posted

navodno je dovoljan fiskalni. ali nisam probala.

sent from bubamoto

• 1 month later...