Dr Arslanagić Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Koliko vidim, isporučuju bilo gde u Evropu, a što se plaćanja tičeThe acceptable methods of payment are:• American Express• Visa• Visa Debit• MasterCard• PayPaltako da ne vidim problem
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 na tih 50 funtaća uračunaj još 15-20 na carinu, otvaranje paketa i slične gluposti i naravno transportuglavnom bude skuplja dara nego mera, jakna je /
Dr Arslanagić Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 na tih 50 funtaća uračunaj još 15-20 na carinu, otvaranje paketa i slične gluposti i naravno transportuglavnom bude skuplja dara nego mera,jakna je /™Skoro sam naručivao nešto iz UK (mala vrednost doduše, 12 kvida) i ništa nije dirano ni dodatno naplaćeno, sem troškova slanja naravno. Zar ne važi ono da se ne carini pošiljka vrednosi manje od 100 ojra?I meni se čini da je crvena bolji izbor.
kud u maglu Simoviću Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ima neko pravilo(zakon) po kome se carina i ostale dažbine ne naplaćuju na knjige(štampane stvari) i CDove dok se na ostalo naplaćuje. Ranije je bila roba do 100€ oslobodjena bilo kakvih troškova, a onda je zbog Nekermana i "zaštite" domaće robe uveden ovaj zakon. Meni su dva puta stizale stvari preko neta, a da nisu knjige, jedna je bila oko 100€, druga znatno skuplja i oba puta su mi naplatili carinu, a za taj skuplji paket jedna od stavki je bila i otvaranje paketa u vrednosti od 500 dindži ali to je već tužna priča
Dr Arslanagić Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 nije loše ako hoćeš da izgledaš kao ustaški doglavnik
cmrlj Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 :D dosta popularan ustasa luk, sve prodato uprkos suludim cenama.
Lancia Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 koliko materijala bi samo potrosili za moj broj. nisu lose ni one domindzos cizme.
cmrlj Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) cmrlj, gdje me nadje s jaknom mislila sam sto samo ja da patim :cry:svi da se obucemo pa da snimamo matrix. Edited September 26, 2012 by cmrlj
Recommended Posts