Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

Javan, javan, radnja radi regulare, otvorena vrata, prodavačica, tabla iznad ulaza. Blizu studenjaka, u Pariske komune, u zgradi u kojoj je 2-3 kafića na ćošku (uz zgradu je nekakav vrtić).

Posted

vrh, idem tamo prvom prilikom :)mnogo volim hilfiger farmerke, prosto mi zao da prelazim na druge

Posted

E, jedino je problem što nisam 100% siguran dal prodaju i ženske stvari. Ne mogu da se setim, da me ubiješ.

Posted

otici cu svakako da pogledam :)mozda naleti i neka muska kosulja u mom broju

Posted

Vrlo moguće. Evo gde je radnja, pošto ne umem da objasnim rečima (evolucija me nije milovala)m8zle9.jpg

Posted

super! odlicno si ti bio objasnio i rijecima, u toj mjeri da sam odmah znala gdje treba da idem, samo je bilo pitanje zgrade. ali ovako je svakako jos jasnije tj skroz precizno.hvala jos jednom :)

Posted (edited)

Zavisi šta. Za pola se slažem, za drugu polovinu se jako brinem ako ti je mamojebna. Koliko bubrega je ovo?edit: vidi ovu kiklopku kako ulete, tačno sam znao da će je ona za brigu polovina privući.

Edited by dig_chohano
Posted

mislim da nisu bubrezi u pitanju, eventualno slezina, je l bese bez toga moze da se zivi?

Posted

Može i bez bubrega, ali samo jednog. Utapanje toga ti dođe kao kvisko kad zagusti, super radi, ali nema reprize.

Posted

mogo si i nesto bolje od ovog hvalatibakozeleosambastako gunja da izaberes :D

Posted

uozbilji se, covece, ovde smo da diskutujemo modu, ne delove tela. evo recimo, ja bih rado bila sportski elegantna u ovom trenerka odelu.outfit_7_016.jpg

Posted
Prolazi samo ako je kateter ukljucen u cenu.
khm... u zena slic ima sporednu ulogu u pisanju.
  • 2 weeks later...
Posted

razmišljam da pazarim AFC haringtonku, 50 funtića...jedina nedoumica jeA9446_F_500.jpgiliA9448_F_500.jpg