Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted
imam gotovo iste ali nisu lacoste. krvavila sam (za otadzbinu) u predjelu malog prsta desne noge u njima, i sad imaju fleku. osjecam svjetsku neprebol zbog toga. zao mi da ih bacim a ne mogu da ih nosim.
o, tek sad vidim - pa daj preporuci mozda ce meni odgovarati ^_^
Posted

nisu neki brend, kupljene su u lokalnom butiku prije 2-3 g, ali je fina koza i super model. i taj seksi krvavi detalj na desnoj...

• 1 month later...
Posted

Jel zna neko gde ima da se kupe slamnati sesiri, a da nije Accessorize?

• 2 weeks later...
Posted
Je l moze neko ubogom, retardiranom programeru da ukaze na internet mesto gde se mogu kupiti Triumph majce?
Ovde?
Posted (edited)
E, to, to, izgleda su poceli da salju preko mora :Hail: Samo su im majce postale mnogo metro, jebo ih Djems Din. Prosle godine su bile mnogo muzevnije, iste takve, samo sa potpisom Steve Mcqueena.
zato ti narucujes ove godine.btw, majice su mnogo dobre ali su preskupe. Edited by kojot
Posted (edited)
E, to, to, izgleda su poceli da salju preko mora :Hail: Samo su im majce postale mnogo metro, jebo ih Djems Din. Prosle godine su bile mnogo muzevnije, iste takve, samo sa potpisom Steve Mcqueena.
Dobre su maje, a kad smo kod Stiva, imaju opak stivokožnjak, al 325 funtarica.
btw, majice su mnogo dobre ali su preskupe.
Iskreno, 30e za majicu nije skupo, jbg. Nema pristojne majice ispod 30e ovde. Edited by dig_chohano
Posted
Je l moze neko ubogom, retardiranom programeru da ukaze na internet mesto gde se mogu kupiti Triumph majce?
kupi motor, picko.
Posted

beogradski triumph muške stvari prodaje samo po narudžbini, bez provizije, normalno. nađeš šta bi i tražiš, pa sačekaš ako baš tako hoćeš. jutros sam tražila ono čega uvek ima - ženskih krpica, ali nema onog kupaćeg na koji sam se nameračila i neće ga biti do kraja meseca. ima nekih belgijskih od 15.000 din, a veš je koliko i jedna muška majica, na primer.

Posted

Belgijski kupaći kostimi :lol:

Posted

ne pričamo o istom, a sada gledam zašto mi prodavačica reče da su belgijski i vidim da ovaj o kome ja pričam od 50-ih godina prošlog veka ima proizvodnju u belgiji. sve to je nebitno, osim ako nije zabavno. bitno za žene i sve koji bi da se opskrbe brushalterima, kupaćim kostimima, vešom... ali prošlogodišnjom serijom jer mogu još neko vreme za tri puta manje novca nego što je to bio slučaj do skoro i kao što će biti kroz koji dan kada izbace 2012 kolekciju.

Posted

Jel imaju i motore za malog?

• 1 month later...
Posted

jel calzedonia prodaje odvojeno donje od gornjih djelova kupacih kostima? da ukombinujem brojeve.odlicnih par komada ima u ovogodisnjoj kolekciji