Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Globalni shopping vodic

Featured Replies

Uostalom.... kupila sam gaaaaaa! Naravno karticom i na odloženo.Dragi drugari, obećajte da ćete me posećivati dok budem u zatvoru. Bar ću biti robijašica u crvenom kaputu.
Ako si, prelep je. Neću ni da prijavim ako ga budem posedovala, a sve mi se čini da tako biti mora jer me asocira na Crvenkapu i crvene mundire, to jest na detinjstvo. Tome se ne odupirem ni po cenu 'apsa. :fantom:
  • Replies 1.5k
  • Views 231.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sorry, morala sam 

• Najbolje rešenje je napravila italijanska pošta. Ništa nikome ne uručuju, i to je to. Imaju u magacinima po 200 tona neuručenih pošiljki svih vrsta, i boli ih ćoše.

• Sandradjer
    Sandradjer

Stigle mi zeljene mindjuse direktno iz Japana . Moram da se pohvalim, sreca radost 

Posted Images

ne merem se setit ko je i na kojoj temi pitao gde se mogu nabaviti haljine iz kolekcije obuci se...u grad. saznao sam od autorke da prodaja tek treba da pocne

• 2 weeks later...

gde u beogradu imaju da se kupe pristojna zenska odela ?nista nadrkano niti preskupo, trazi se klasika i jednostavnost.e da, jel zna neko pristojnu krojacicu u krugu dvojke ?ako zna, nek siba podatke na PM, pls.hvala unapred.

Edited by Allegra

max mara i boss

hvala lepo, al to ima i u belgiji.sta je sa AMC, Monom i Nicolas-om ?jel to sve prslo ?

AMC nije, ja tamo dosta kupujem. Ima neki showroom u jednom stanu na Trgu Nikole Pašića. Odeš, brljaš, isprobavaš..

AMC nije, ja tamo dosta kupujem. Ima neki showroom u jednom stanu na Trgu Nikole Pašića. Odeš, brljaš, isprobavaš..
Preporučujem i Zekstru, ovogodišnja kolekcija svega im je bila što se mene tiče mnogo dobra. Kaputi i kaputići, divota . Dobri krojevi , dobri materijali

otvorena ova radnja u balkanskoj 8. moguce je da su u pitanju stvari iz starih sezona, nista ne prepoznajem sa sajta, al ne smeta ima svasta zanimljivo. boje su crna, siva, teget i sucmuc, roze stop, leopard stop. garderoba je ko da su je sestre stevancevic dizajnirale samo sa cenama za raju. dodatni je plus sto imaju brojeve i za one sto nisu manekenske gradje ko ja ;)

dodatni je plus sto imaju brojeve i za one sto nisu manekenske gradje ko ja wink.gif
;)

Edited by Gonzo

• 2 weeks later...

nemam, a treba mi0.365x365.jpg:wub:

Edited by morgana

sta ce ti?

da dam u crveni krst <_<

prelep je. deca u Etiopoji ce biti presrecna. moci ce bar petoro njih da udje u njega

deca lako mogu da pohasaju dugmad, nehumani Shermane. neka ga Morgani.