Jump to content
IGNORED

Srbija Open

zzzzz

Recommended Posts

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

55

• Afterburner

24

• renne

22

• sherman

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ne znam da li ima prenos negde.
Ima na RTS 1!
Posted

Samo da prijavim da je ovaj Zovko moj novi idol :ziga:

Posted

Viktora će onaj prvi gem koštati seta.

Posted

Ali ne i meca, mada mislio sam da ce i on izgubiti, medjutim posle gubitka 1 seta i brejka zaostatka u 2 preokrenuo je i pobedio

Posted

Drago mi je zbog Ljubičića što je ovako lepo prihvaćen. Ivan je sjajan momak i sportista. Makar jedna prava sportska manifestacija da organizujemo ko ljudi.

Posted

Troicki lagano do prvog seta.

Posted

Novak mu je poklonio set zbog publike. Razlika u klasi je mnogo velika.

Posted (edited)
Novak mu je poklonio set zbog publike. Razlika u klasi je mnogo velika.
Ocigledno velika. Novak igra dobro vec neko vreme a Tipsa je izgleda opet u "lepota ce promeniti svet" fazi. Tacno se stekao utisak da bi ga Djokovic spustio na dva-tri gema da je hteo da igra ozbiljno sve vreme. Edited by harper lee
Posted

Novak je pokazao snagu u trećem setu kada je odigrao maksimalno ozbiljno.

Posted (edited)

Eh, vi Srbi svuda vidite zavere :frust: Pa šta ako su Darko Mađarovski i Marko Đoković dobili Zimonjića i Nestora? Umesto da se radujete njihovom uspehu, vi pričate kako su im poklonili pobedu jer organizuju turnir. Eh, da je malo više pameti. Još Marko Đoković lepo kaže da ovo nije iznenađenje, već da će ih biti još jer će osvojiti turnir.Bravo, momci! Pokažite svima ko ste i šta ste!

Edited by Filipenko
Posted
Eh, vi Srbi svuda vidite zavere :frust: Pa šta ako su Darko Mađarovski i Marko Đoković dobili Zimonjića i Nestora? Umesto da se radujete njihovom uspehu, vi pričate kako su im poklonili pobedu jer organizuju turnir. Eh, da je malo više pameti. Još Marko Đoković lepo kaže da ovo nije iznenađenje, već da će ih biti još jer će osvojiti turnir.Bravo, momci! Pokažite svima ko ste i šta ste!
:lol: stvarno bruka