nisam ja Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 (edited) +1.wmv Edited April 29, 2011 by nisam ja
sherman Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 kakvi su ovo dani dosli na forum kad samo Nisam i ja gledamo Njokovic open...da je ono malopre Nata bila u kadru?
sherman Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 da se jebena drzava iskesirala za pokretni krov sad ne bismo razmisljali oce li biti prekida...
sherman Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 (edited) kako nije sramota ovog Kavcica da ne preda mec, ovako samo rizikuje da se Novak povredi... Edited April 29, 2011 by sherman
sherman Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 a ha. cekam afterburnerku da me malo izvredja i omalovazi pa da idem da spavam
Timmi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 (edited) sto ce da padne brisanje patosa Edited April 29, 2011 by Timmi
sherman Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 sve je bilo bozanstveno. Novak razbio rivala, pobedio kisu i strah od povrede, odrzao nezaboravan govor na kraju meca...sledeca stanica Djokovic expresa - Tipsarevic dr. Janko
harper lee Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Attention whore dobi ovaj trening protiv slovenackog Danka Lazovica.Novak mora pod hitno da izbaci ovaj turnir iz kalendara. Hajde sto se zamlacuje protiv nekih polurekreativaca dok Nadal bazdari formu protiv raznih davida ferera nego sto se cim dodje u Beograd prosabanise za sve pare.
duda Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 a sto se prosabanis'o? ako nesto nisam propustila, samo je trazio da se obrisu linije .
Timmy Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 (edited) Majka mu rekla da se obuce dok je trajala pauza, da ne nazebe, a on izignorisao Edited April 29, 2011 by Timmy
harper lee Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 a sto se prosabanis'o? ako nesto nisam propustila, samo je trazio da se obrisu linije .Za koga ja da igram, a sta ako se ja povredim, (Kavcica ko jebe) bla, bla, truc. I to na covekovu brejk loptu, do tada mu linije nisu smetale. Mogao je lepo da izgubi i taj poen pa da u pauzi pridje sudiji i zamoli ga da prekine mec ili obrise linije, a ne da se usred gema nasere po sudiji i demonstrativno sedne na klupu, po sistemu "ne igram dok mi ne vratite krpice". OK, navijam za decka i uglavnom mi je simpatican ali sto ume ponekad da ispadne saban i seronja to je za pricu. I to mu se obicno desi kad se dokopa Beograda, valjda ga svi toliko tetose da se uskurci cim mu nesto krene uz dlaku.
Parsons Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 meni gledanje ovog turnira ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo :(
Recommended Posts