morgana Posted February 14 Posted February 14 nin ce kako se cini da bude nedeljnik po modelu koji je odlicno razradio dps sa mrezom intelektualaca koju je placao, gradjanski i lijevo sve dok ne udara gdje ne treba 3 1
Tsai Posted February 14 Posted February 14 On 13. 2. 2024. at 22:05, Eleniko said: u mojoj mladosti bi se reklo - PRC po fotki su mogli da prodaju i kao intervju sa pablom lasom black lodge propo 3
fusion_ Posted February 15 Posted February 15 Male su šanse da će postati režimski tabloid, samo će postati bezlični nedeljnik koji nikog ne dira, nešto poput Euronews TV. A to im je valjda i cilj. 2
jorma shparga Posted February 15 Posted February 15 A jel su Smajlovicka i njen vanbracni sin Boki Klacar negde angazovani u stampanim medijima ovog tipa? Ako nisu , svakom po strana + 2-3 strane reklama ( MTS, GLOBOS i jos neki BNV ) i pola broja gotovo... Mogu i npr Pejakovicu da daju da pise o filmu/muzici ( / drozi) Mene ako se Timofejev seti, seti... 5
fusion_ Posted February 17 Posted February 17 Udarili su reklame na nacionalnim televizijama. Ranije nisu imali ni za jedan bilbord
garcia Posted February 17 Posted February 17 On 15. 2. 2024. at 10:36, fusion_ said: Male su šanse da će postati režimski tabloid, samo će postati bezlični nedeljnik koji nikog ne dira, nešto poput Euronews TV. A to im je valjda i cilj. nešto kao Nedeljnik 4
April Posted February 17 Posted February 17 On 15. 2. 2024. at 13:17, jorma shparga said: A jel su Smajlovicka i njen vanbracni sin Boki Klacar negde angazovani u stampanim medijima ovog tipa? Ako nisu , svakom po strana + 2-3 strane reklama ( MTS, GLOBOS i jos neki BNV ) i pola broja gotovo... Mogu i npr Pejakovicu da daju da pise o filmu/muzici ( / drozi) Mene ako se Timofejev seti, seti... Kamo Mira Bobić, Duška Jovanić, Leka, Vedrana Rudan, Dule Nedeljković, ima da pršti sve 2 1
vememah Posted February 21 Posted February 21 Hajlajti prva dva broja pod Timofejevljevim uredništvom:
Eleniko Posted February 28 Posted February 28 On 21.2.2024. at 22:20, Frank Pembleton said: Jel Veran i u drugom broju dao doprinos? a pa ja tek sad vidim da ga stalkuješ. jel ti ostao dužan neke pare, tebi ili nekom drugom bliskom
Frank Pembleton Posted March 14 Posted March 14 (edited) On 28. 2. 2024. at 23:37, Eleniko said: a pa ja tek sad vidim da ga stalkuješ. jel ti ostao dužan neke pare, tebi ili nekom drugom bliskom Ja tek sad vidim da ti ideš okolo i paziš da ga neko ne spomene. Jel on tebi "uterao" neke pare? Da ti odgovorim na pitanje meni: Naravno da jeste. Kako drugačije. Edited March 14 by Frank Pembleton
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 spominjite ga koliko hoćete, samo sa osnovom, to je sve ima zašta da se napada ali je to minorno u odnosu sa onim što je uradio i po mogućnosti da oni koji ga napadaju ne žive od vučićevih para
Recommended Posts