Jimmy Kowalski Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Moguce da Djilas nije ponudio dovoljno kinte. Stipsa. Ja da sam urednik ne bih imao dilemu koga da stavim. Uvek ekskluziva, pa jos ako je to neki obican covek koji se suprotstavio mafiji, tim pre.. 2
Frank Pembleton Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Moguce da Djilas nije ponudio dovoljno kinte. Stipsa. Ja da sam urednik ne bih imao dilemu koga da stavim. Uvek ekskluziva, pa jos ako je to neki obican covek koji se suprotstavio mafiji, tim pre.. Ok, ali onda ne pričaš kako si uslovio intervju sa AV, da bude intervju sa Đilasom u sledećem broju. Pokušavaš da "opeglaš" da si ih izjednačio a znaš da neće biti tako... 1
Jimmy Kowalski Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Nema izjednacenja. Vucic izgubio 2:1.. 1
jorma shparga Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Ne bih da se shvati kao branjenje (neodbranjivog) Culibrka - ali sto manje Djilasa to bolje za opoziciju i Srbiju. Ako se setite 2000. Djindjic je pokupio sav hate i pljuvacinu ali je uspeo da se iskontrolise i to izdrzi u drugom planu, Djidi kompleksi ne daju jbgica... 3
Misko Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 34 minutes ago, jorma shparga said: Ne bih da se shvati kao branjenje (neodbranjivog) Culibrka - ali sto manje Djilasa to bolje za opoziciju i Srbiju. Ako se setite 2000. Djindjic je pokupio sav hate i pljuvacinu ali je uspeo da se iskontrolise i to izdrzi u drugom planu, Djidi kompleksi ne daju jbgica... Sa ovim bih se vec slozio..problem je sto Ridja Rdja nema inteligenciju koju je Djindjic imao da to proracuna i dobaci,a sujetan je do zla Boga..
Jimmy Kowalski Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Ne znam gde bih na gornjim spratovima okacio ovaj intervju Katarine Petrovic da bi vise ljudi procitalo (ako neko ima predlog nek podeli), pa evo ovde: Takla sam tamo gde se ne dira, neću odustati
DrIlic Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Ako je hteo nekog iz opozicije, trebao je da uradi intervju sa Mikijem ili Marinikom.
Misko Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Njih je mogao i na naslovnu, ako nista, oboje su prijatnije spoljasnosti, i od AV i od Djilasa
Frank Pembleton Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Ma bre što reče @foto to je Ćulibrk čovek koji u normalnoj zemlji ne bi imao promil šanse da bude na poziciji na kojoj je sada. I to će čuvati svim silama... ...shiit has hit the fan..... 1
Misko Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Upravo..obican mediokritet, kao i Vesna Malisic, kao i Georgiev, Pancic..
Moonwalker Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 (edited) 16 minutes ago, Misko said: Upravo..obican mediokritet, kao i Vesna Malisic, kao i Georgiev, Pancic.. Ko to nisu mediokriteti? Ko su ti vajni srpski intelektualci sa vizijom, imenom i prezimenom u ovom trenutku? Da se ovi ljudi iole ozbilljno pitaju kao drustvo ne bi bili tu gde jesmo. Ajde na svakoj temi malo sljama na gradjansku Srbiju. Pesicka pijandura u zemlji gde se loce i gde treba i gde ne treba. Skoro 40 godina udba desncari i drugi i sjebavaju svaku sansu tog narod za normalni buducnost i uvek mora da se neko ocese o drugu stranu. Edited December 16, 2023 by Moonwalker 5 3
Jeremija Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Zašto ne bi kritikovali i jedne i druge, zdrava kritika i jeste put ka pročišćenju? Većina navedenih i jesu mediokriteti, neki su čak i ispod, po mom skromnom mišljenju... 1
Misko Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 1 hour ago, Moonwalker said: Ko to nisu mediokriteti? Ko su ti vajni srpski intelektualci sa vizijom, imenom i prezimenom u ovom trenutku? Da se ovi ljudi iole ozbilljno pitaju kao drustvo ne bi bili tu gde jesmo. Ajde na svakoj temi malo sljama na gradjansku Srbiju. Pesicka pijandura u zemlji gde se loce i gde treba i gde ne treba. Skoro 40 godina udba desncari i drugi i sjebavaju svaku sansu tog narod za normalni buducnost i uvek mora da se neko ocese o drugu stranu. SJebavaju i jedni i dtugi, o tome se radi, Prva i Druga Srbija, dve strane istog novcica..kada se spoje, dobije se ova nakazna tvorevina zvana SNS..samo sto to neki koji i dalje ideliazuju jednu ili dugu, ne mogu, ili ne zele da shvate..ja nemam problem da pljujem i jedne i druge, meni su jednako ogavni..ko god je sa nedostatkom talenta dobio neko mesto preko veze, vio on SNSovac, gradjanista, sovinista, isti su mi..
Moonwalker Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 (edited) @Jeremija Zato sto ovo danas ponderisano posteno nije proizvod njihovog delovanja. Bothside-izam je u najmanju ruku neposten. @Misko Meni dodje prilicno gadna ta “treca” varijanta. Da ti kazem postoje i generacije koje jos uvek nisu zakrecile sa pamcenjem pa dobro znaju i sta je bilo i ko je gde. Ne iz usmenog predanja ili spina, vec iz licnog dozivljaja. Fun fact kad je bilo ‘99 da se obuce uniforma jedino je politicar uz gradjanske stranke to uradio. Edited December 16, 2023 by Moonwalker 1
Recommended Posts