December 6, 20231 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Molim te Djordje, zasto se Vucicu obracas u trecem licu, pa jos veliko slovo? ima dosta vremena kako sam odlučio da za Nju i Njega koristim ovo a ne imena, funkciju.......nekako mi gadno da ih imenujem. a veliko slovo? da bude naglašeno.
December 6, 20231 yr 4 minutes ago, foto said: ko, je, ovde moderator medija i brise u realtimeu? sta je, bre, ovo? Већ ћеш да навикнеш... 1 џентрификацијатм...
December 6, 20231 yr Just now, foto said: bravo @Milošica. posledica nekoliko tabova i hranjenja kerova u isto vreme Kasno videh da si editovao, pa sam i ja editovao. Edited December 6, 20231 yr by Milošica
December 6, 20231 yr Ma dobro ovo je za AV win-win situacija... Nema on tu ništa da izgubi. Realno ko bi odbio ovaj intervju? Eno koliko čitam Ćulibrk je već smislio "izgovor" : – Pitala je da li bismo uradili, rekao sam naravno, uradili bismo to profesionalno, ali uz uslov da to ne bude jedini predizborni intervju, i da posle toga imamo intervju sa liderom najveće opozicione stranke, bar se tako kotira, Draganom Đilasom. Tako da ćemo u sledećem broju imati intrevju i sa njim – kaže Ćulibrk.
December 6, 20231 yr Osim neceg jaceg od PhotoShopa ili prostih filtera ovde primecujem i napredak u AI desigenu " NULA buducem premijeru", ... ... "NULA mogucoj ostavci..."
December 6, 20231 yr NIN je odavno kanalizacija, sa varljivom fasadom,ovo je samo potvrda, sto se mene tice..
December 6, 20231 yr Procitao sam ponovo pitanja na naslovnici i kontam da me ne zanima sta ima da kaze.