Milošica Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 (edited) 5 minutes ago, foto said: ja sam foto . Edited December 6, 2023 by Milošica 1
đorđe geprat Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 1 minute ago, Milosh76 said: Molim te Djordje, zasto se Vucicu obracas u trecem licu, pa jos veliko slovo? ima dosta vremena kako sam odlučio da za Nju i Njega koristim ovo a ne imena, funkciju.......nekako mi gadno da ih imenujem. a veliko slovo? da bude naglašeno. 1 1
namenski Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 4 minutes ago, foto said: ko, je, ovde moderator medija i brise u realtimeu? sta je, bre, ovo? Већ ћеш да навикнеш... 1 џентрификацијатм...
foto Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 bravo @Milošica. posledica nekoliko tabova i hranjenja kerova u isto vreme
Milošica Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 (edited) Just now, foto said: bravo @Milošica. posledica nekoliko tabova i hranjenja kerova u isto vreme Kasno videh da si editovao, pa sam i ja editovao. Edited December 6, 2023 by Milošica 1
Frank Pembleton Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Ma dobro ovo je za AV win-win situacija... Nema on tu ništa da izgubi. Realno ko bi odbio ovaj intervju? Eno koliko čitam Ćulibrk je već smislio "izgovor" : – Pitala je da li bismo uradili, rekao sam naravno, uradili bismo to profesionalno, ali uz uslov da to ne bude jedini predizborni intervju, i da posle toga imamo intervju sa liderom najveće opozicione stranke, bar se tako kotira, Draganom Đilasom. Tako da ćemo u sledećem broju imati intrevju i sa njim – kaže Ćulibrk. 1
Jimmy Kowalski Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Pa logicno, tajkunski medij pa sa tajkunom intervju tik pred izbore. 1
Milosh76 Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Mozda ih je odbio, a sad oce jer ce ga zamoliti 😁
Sludge Factory Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Naslovnica kao Rembrantovi autoportreti sunce ti! 2
zmanic Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Osim neceg jaceg od PhotoShopa ili prostih filtera ovde primecujem i napredak u AI desigenu " NULA buducem premijeru", ... ... "NULA mogucoj ostavci..."
Misko Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 NIN je odavno kanalizacija, sa varljivom fasadom,ovo je samo potvrda, sto se mene tice.. 1
villiem Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Procitao sam ponovo pitanja na naslovnici i kontam da me ne zanima sta ima da kaze. 3
Recommended Posts