ubibobi Posted May 22 Posted May 22 9 hours ago, Eleniko said: nema pravde na ovom svetu, onaj debil bora grbavi će da živi sto godina, a čarli koji je mislim godinu mlađi od mene ode Ostavi malo te magije i za žvalavog ako ima 2 1 1
morgana Posted May 22 Posted May 22 srao je slicno o dubrovcanima na nekakvom grupnom koncertu u h novom '92. doduse medju klincima iz srednje skole koji su bili jedina publika, ne sjecam se kojim povodom.
dragance Posted May 22 Posted May 22 (edited) Šta reći o Toniju Montani, osim djubre fašovsko-julovsko. Edited May 22 by dragance 3
April Posted May 22 Posted May 22 Još ne mogu da se načudim da nije ušao u SNS. Sećam se kako se vadio za podršku JUL-u: 'Obećali su mi stan' 2
dragance Posted May 22 Posted May 22 56 minutes ago, morgana said: srao je slicno o dubrovcanima na nekakvom grupnom koncertu u h novom '92. doduse medju klincima iz srednje skole koji su bili jedina publika, ne sjecam se kojim povodom. Oslobodjenja frižidera i TV sa Konavla? 1
Ian Mancunian Posted May 22 Posted May 22 Muzička i vrednosna fusnota, ništa više. Posebno su ga "voleli" u Rock Expressu. 1
Eleniko Posted May 22 Posted May 22 2 hours ago, ubibobi said: Inače je zajebano ovo vreme za čuku baš ko je oko 6 banki a nije preležo infarkt onda je već na groblju pirsing i obrijana jaja su za pičke, pravi muškarci imaju stent inače sam mislio da se žika /milenković/ zajebava da je umro toni ali mi se smrzlo govno kad sam video da jeste, ne volim kad se proserem pa bude baš sranje mislim bora grbavi jeste bio skot mada je više bio nafurani debil ali sam u tim godinama kad nikome baš ne želim ilovaču. 3
Recommended Posts