July 21, 20213 yr Popular Post Živ je Quote Danes je po spletu zakrožila lažna novica, da je umrl Marko Brecelj. 70-letni kantavtor in performer, ki se je po soočenju z neozdravljivo boleznijo lotil svojega zadnjega monumentalnega performansa Posprava, bo že jutri spet stopil pred občinstvo - v Kulturnem domu Hrpelje. Novica, da je umrl, je presenetila tudi nesojenega pokojnika.
July 21, 20213 yr "Zakaj se je neresnična vest o moji smrti tako razširila po družbenih omrežjih?" Marko Brecelj se je oglasil v eter Vala 202 Naslovno vprašanje si je zastavil Marko Brecelj, potem ko so po družbenih omrežjih zaokrožile objave, da je umrl. Na vprašanje pa je tudi že sam odgovoril: "Eno je zato, ker me imajo ljudje radi. Drugo pa zaradi tega, ker me ljudje nimajo radi."
July 21, 20213 yr Lazna vest o smrti, pa ne moze biti vise Buldozer od toga Kako bilo, bas mi je drago da je 1 patka!
July 21, 20213 yr Kaže "Redki imajo posthumne radijske intervijuje." Inače ima neki rak ili tako neko sranje, al' mu duha i snage očigledno ne manjka. Edited July 21, 20213 yr by Skyhighatrist
July 22, 20213 yr ludak ja sam sujeverna, selim se na onaj topik o gitarskim numerama, da ne prizivam zlo
July 27, 20213 yr Umro Joey Jordinson jebotehttps://themusicuniverse.com/former-slipknot-drummer-joey-jordinson-dies/