Luther Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Slab sam na Bensona. U jednoj od prethodnih inkarnacija sam umislio da skupim sve ploče gde je svirao. Odustao sam posle valjda 50.
Luther Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 10 hours ago, Ravanelli said: esam reko Jesi reko al si kukuriknuo prerano a zna se kako ti pevci završavaju.
gone fishing Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 obećavaju da će da sahrane teslu Quote The BEV model can go 300 miles on a charge; pairing it with the hydrogen fuel-cell stack doubles range to an estimated 600 miles, the push of a button in the cabin enabling the "battery-blend" mode. Continuous horsepower comes in at 455, peaking at 906 hp, torque rated at 980 pound-feet. With the help of a supercapacitor launch system that helps deliver repeatable performance, zero to 60 miles per hour takes just 2.9 seconds. - takve performanse tamića dužine 6m i širine 2,15m, dvotonski laki sportski tenk
mraki Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Koncepti, koncepti... koncepti. Ova me priča podseća na Faraday Future, nadam se da ne dele istu sudbinu.
Peter Fan Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 zato se Rivian vec prodaje (a pravi se ovdje pored Chicaga, u bivsoj Mitsubishi fabrici): https://media.rivian.com/photo_gallery/r1t/#select
braca Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 gde se prodaje? pošto ? na sajtu moze samo "preorder", 1000$ depozit, a cena nepoznata...
Peter Fan Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 5 hours ago, braca said: gde se prodaje? pošto ? na sajtu moze samo "preorder", 1000$ depozit, a cena nepoznata... Prodaje se preko njih, a cijena zavisi od konfiguracije. Ja sam za njih cuo kad su kupili tu fabriku gdje je bio Mitsubishi, ali se nisam previse udubljivao. No, znam da su imali veliku promociju u Chicagu, gdje su imali tih par modela na uvid. Ne znam kad tacno ide slobodna prodaja.
braca Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 (edited) Pa ne prodaje se jos. To sto su imali promociju ne znaci da se prodaje. Na promociji je bio - koncept Ajde nadji mi cenu za bilo koju konfiguraciju. P.S. Tesla se stvarno prodaje... malo se ceka zbog navale, ali imas sve, cenu, model, datum isporuke... i ima ih par stotina hiljada na putevima vec Edited February 14, 2020 by braca
Peter Fan Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 1 hour ago, braca said: Pa ne prodaje se jos. To sto su imali promociju ne znaci da se prodaje. Na promociji je bio - koncept Ajde nadji mi cenu za bilo koju konfiguraciju. P.S. Tesla se stvarno prodaje... malo se ceka zbog navale, ali imas sve, cenu, model, datum isporuke... i ima ih par stotina hiljada na putevima vec Pa mozes ga kupiti, ali ne I dobiti :-) Kazem, nisam se udubljivao, ali onoliko koliko znam cini se da su legitimni. E sad, da li su bolji/spremniji od ovog Nikole ili Tesle, to ne znam.
mraki Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Zabeležen slučaj Taycana koji se samozapalio i eksplodirao u garaži. Ne baš dobra reklama za Porsche i VW grupu.
jezovuk Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 I Dacia predstavlja koncept: https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2020&mm=02&nav_id=1657809
Sestre Bronte Posted February 22, 2020 Posted February 22, 2020 nije to spremno za mart u komercijalnom smislu, tu sam radio materijale za par elemenata
Recommended Posts