October 14, 2025Oct 14 11 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Mogu i pločice, doduše išle su kao deo procesa preseljenja. Nije carinik ništa dalje pitao, još sam spremio i račune. Za dukate mora dozvola da se iznesu ako su starijiAha, nisam to znao. Meni su rekli da za kovanice (ove nove) ne treba nikakav racun, ni kad prenosis ni kad prodajes, bukvalno ih tretiras ko obican novac.
October 29, 2025Oct 29 Jel ima smisla ovo "investiciono zlato"?Koliko kapiram to su pločice zlata?Koliko je to sigurno u smislu neke prevate?
October 29, 2025Oct 29 10 minutes ago, Frank Pembleton said:Jel ima smisla ovo "investiciono zlato"?Koliko kapiram to su pločice zlata?Koliko je to sigurno u smislu neke prevate?Sigurno je i ima smisla. Ipak najbolje je imati vise pravaca stednje: nekretnine, zlato, akcije, zemlju, itd...
October 29, 2025Oct 29 46 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:sveU Rublje, kraj rata samo što nije ima samo da skače. A Juan na duže staze. Franak švajcarski standardno
December 22, 2025Dec 22 kaže meni Yettel upravo da su dinari sigurica s akcentom na "dinar je već godinama stabilna valuta". Edited December 22, 2025Dec 22 by Svarog