Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted
hocu malo da krenem da vezbam i da trcim ali mi se ne ide u teretanu. pokusavao sam nekoliko puta ali jednostavno nisam dovoljno disciplinovan. jel moze neko da mi preporuci neke vezbe koje bi mogao da radim kuci osim sklekova i trbusnjaka. mozda da kupim i one male tegove?
Bodyweight sucks cool.gif Kupi par bučica, moj predlog: 2 x (šipka, 1.25 kg, 2.5 kg, 5 kg) i cepaj: čučanj, iskorak (u napred, u stranu, bočno), RDL, veslanje u pretklonu (jednoručno, dvoručno), potisak sa klupe (poda), potisak. To bi bilo to. Od dodatnih vežbi razne za biceps/triceps, razvlačenje, letenje, podizanje do brade itd.
Posted

mani se utega, pamjetniji si otoga.

Posted
Bodyweight sucks cool.gif Kupi par bučica, moj predlog: 2 x (šipka, 1.25 kg, 2.5 kg, 5 kg) i cepaj: čučanj, iskorak (u napred, u stranu, bočno), RDL, veslanje u pretklonu (jednoručno, dvoručno), potisak sa klupe (poda), potisak. To bi bilo to. Od dodatnih vežbi razne za biceps/triceps, razvlačenje, letenje, podizanje do brade itd.
Nece mu trebati puno vremena da prevazidje tu kilazu za vecinu vezbi... U principu, nista bez teretane. A nista od teretane bez discipline, a posto je sam priznao nedisciplinu jedino preostaje da to promeni.
Posted

To se rešava kupovinom dodatnih 4 x 10 kg ploča :)

Posted (edited)

hvala drugari, iskombinovacu vase savete :Dradio sam sklekove i trbusnjake posle milion godina. zadnji put sam ih radio kada sam trenirao kosarku. sad me sve boli i jedva ustajem.

Edited by kojot
Posted (edited)

Kako da resim problem? Prelaz iz guze u nonu mi je nekako zasecen, javlja se upadljiva horizontalna crta koja zajedno s istom na drugoj strani, prostorom izmedju butki i dupnim razdeljkom stvara krstacu kad me se gleda od zada. mislim da taj prikaz umanjuje moju senzualnost i skrece misli posmatraca u odredjene duhovne sfere. Samo ozbiljni predlozi.

Edited by mladi sir
Posted

neprijatnostal odgovoriće već neki zagor

Posted
hocu malo da krenem da vezbam i da trcim ali mi se ne ide u teretanu. pokusavao sam nekoliko puta ali jednostavno nisam dovoljno disciplinovan. jel moze neko da mi preporuci neke vezbe koje bi mogao da radim kuci osim sklekova i trbusnjaka. mozda da kupim i one male tegove?
kupi sipku za zgibove, uglavi medj ragastov i cepaj.
Posted (edited)
hvala drugari, iskombinovacu vase savete :Dradio sam sklekove i trbusnjake posle milion godina. zadnji put sam ih radio kada sam trenirao kosarku. sad me sve boli i jedva ustajem.
Polako, ne brzaj. Govorim ti kao "žrtva" neplanskog i nestučno vođenog treniranja, a i kao član biblioteke, one dotorske :isuse:. Najispravnije je, čini mi se, da se sam presabereš: kakvo ti je opšte stanje ako si obraćao pažnju u proteklih godinu dana na sopstveno zdravlje, kakav ti je koštano-zglobni sistem (procedura nije skupa, a brza je i pouzdana. Dobar dr - fizijatar npr. će posle takozvane inspekcije, rentgena ako treba... videti da kojim slučajem ne treba još neka sitnica); Uradi laboratoriju, onu osnovnu, u domu zdravlja (alkalnu fosfatazu i kreatin kinazu baci pogled da li će ti zaokružiti, bitne su za lepo vežbanje, a preskoče ih ponekad).Dotle šetaj, skini ako imaš i 1 kg viška, kičma će te obožavati zbog toga :D i uzvraćati lepim.Hm... Sigurno sam nešto bitno preskočila, ali eto me kada se setim.@ nežarkovačkom nejedačutm sladžeVidela sam ti skočni zglob i neću da zvocam cool.gif da si iskulirao preporuku da nađeš dr Marijanu , nego hoću da ti ostavim linkić za magnetoterapiju i blagodeti piezoelektričnog efekta http://www.pupin.rs/SR/AboutUs/Organization/Piezo/pdf/MAG%20SIS%20SKOC%20ZGL=P+Z.pdfPride, za vežbače/ce a i ostale:Videla sam da moji profesori nose iste uloške za obuću i zvučaću kao ljudi sa reklama za razne zafrkancije, ali ekovel - step correct ulošci su čudo! Smislio ih je neki tip koji je Proka Pronalazač, pokupio silne nagrade, ali najvažnije je da deluju samo tako, zaista dignu svod stopala :Hail: . Učinilo mi se da je 4.000 din puno za tako nešto, ali pogrešila sam. Dragoceno za dečija stopala, takođe. Edited by uliks
Posted

Dok sve to bude obavio, izgubice volju za zivotom, a ne ovu vec slabu volju za treniranjem.

Posted

^ Ako tako i bude, svakako će jednom vratiti volju, elan... To je reverzibilno, uglavnom. Mene plaše ireverzibilni procesi, o tome nevešto pišem.U cilju zastrašivanjatm posetiti snajperistinu temu na ovom pdf-u, setiti se Beketove da svi mi imamo dovoljno snage da podnesemo tuđe nevolje i ako to nije dovoljno - vežbati i preko granice bola.

Posted

I tako, danas sam krenuo u sprovođenje plana - moram trebalo bi da smršam 5 kila za 6 nedelja, što mislim da je potpuno izvodljivo.Plan je bazičan, najosnovniji mogući - mala promena ishrane ( ionako se solidno hranim, samo da izbacim UH), uveče samo proteini, nix coca cola i tako to. standardno.Sa strane vežbanja ideja je da vežbam skoro svakog dana, malo trčanja/bicikla, malo sklekova, zgibova, čučnjeva, trbušnjaka itd.Caka je u tome što moram, dok mršavim, da popravim kondiciju i nabacim malo snage u gornjem delu tela.Hints&tips dobrodošli :D

Posted

Sto bas za tih 6 nedelja, ako nije tajna?Ishrana ti je najbitnija kod mrsavljenja, posle nje kardio, a tek onda ostale vezbe. Nemoj izbacivati UH potpuno, prvi obrok bi trebalo da bude baziran na UH, a posle 17:00 pazljivije sa hidratima. Kako si planirao da se hranis?

Posted
Sto bas za tih 6 nedelja, ako nije tajna?Ishrana ti je najbitnija kod mrsavljenja, posle nje kardio, a tek onda ostale vezbe. Nemoj izbacivati UH potpuno, prvi obrok bi trebalo da bude baziran na UH, a posle 17:00 pazljivije sa hidratima. Kako si planirao da se hranis?
naravno da nije. Imam turnir 15. oktobra (lacrosse je sport, igram odbrambenog, ne moram mnogo da trčim :D ).Ishrana :doručak oko 8,9 - musli, ili hleb sa nečim ako znam da neću stići da užinam.Užina oko 12, neko voće.ručak oko 3, 4 - obavezno supa, pa onda ili piletina ili riba ili nešto slično. Prilog povrće. Povremeno testo. NAravno, salata.Za večeru opet nešto mesa, mladog sira, malo povrća i tako to.
Posted
15.
okej, jasno je da spremaš torzo za deseti.HASLERE UZIMAJ GODIŠNJI! JOŠ SAMO 6 5 NEDELJA!