darling Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 16 hours ago, askeladden said: Poceo zgibove da ubacujem u program.Sreca sreca rados. too! ajde, pa da idemo na tas na majmunisanje po sipkama u open dzimu. bez majica
El Guapo Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Dobra vežba za grudi Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
InvisibleLight Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Koji je najbolji suplement za bolove u kolenima? Pomunjalo se na nekom topiku, meni je gym uzrok bola pa da ovde pitam
ToniAdams Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 najbolji suplement je da se ispregledas, koleno je posle mozga najzajebanije za sanirati
InvisibleLight Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Oba bole, s vremena na vreme, I traje bar 10 dana. Valjda se ne zagrejem dovoljno pre cucnjeva/iskoraka. Dobro, videcu I to..
Moća Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Vratio se krosfitu posle 6meseci, joj majko joj familijo.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
darling Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) 2 hours ago, InvisibleLight said: Oba bole, s vremena na vreme, I traje bar 10 dana. Valjda se ne zagrejem dovoljno pre cucnjeva/iskoraka. Dobro, videcu I to.. razmisljaj, priseti se kad je pocelo, sta si pocela da radis drugacije nego pre. mene proslog meseca pocelo da boli desno koleno spolja ni iz cega, u danu u kom sam radila grudi ledja, bol se intenziviro, slabo sam spavala od bola, budio me svaki put kad bih savijala il ispravljala nogu, sutradan nestao. posle nogu nista. zaboravila sam skroz na to, i kad sam sledeci put radila grudi ledja, opet isti bol u majku mu, sta je ovo, izguglam simptome, spoljni deo kolena, moze da bude svasta, naravno, i pozalim se na sledecem treningu ovom mom, on: to ti je od tegova koje stiskas kolenima, reko sam ti da uzmes pojas. a ja stvarno kad radim zgibove s opterecenjem, mrzi me da stavljam i skidam pojas i slazem tegove, nego drzim bucicu nogama, zakljucam je kolenima. i nije problem sa do 10 kila, al sa ovim od 12,5 bio problem, tesko mi je da ga zadrzim da ne ispadne. i evo, otkad nosim pojas ko baba, a ne mangupiram se s bucicama, prestala su da me bole kolena. moze biti i banalno, vidis. drzim fige da je tako. Edited May 3, 2019 by darling
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 On 3.5.2019. at 18:06, InvisibleLight said: Koji je najbolji suplement za bolove u kolenima? Pomunjalo se na nekom topiku, meni je gym uzrok bola pa da ovde pitam za početak probaj sa ovim istezanjem
InvisibleLight Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 interesantno, hvala, budem u medjuvremenu sam izignorisala bol, kao i uvek, odradila leg day, klin se klinom izbija mislim da manje boli.. zasad mi to uspeva vec 4-5 godina tako, ne mislim dugorocno..
ToniAdams Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 poslednjih par meseci nisam pipno benć, radio samo sajle, i prekjuce uzo da se testiram. ne da nisam oslabio, nego stavise. moguce da sam sve ovo vreme radio nesto pogresno.
Friend Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 On 3.5.2019. at 18:14, InvisibleLight said: Oba bole, s vremena na vreme, I traje bar 10 dana. Valjda se ne zagrejem dovoljno pre cucnjeva/iskoraka. Dobro, videcu I to.. Cesto se ispostavi da nije osnovni problem u kolenu vec gore u kuku i onda koleno pokusava da kompenzuje. Probaj da popravis formu cucnja. Naravno ispregledaj se da bi otklonila sumnje. Od suplemenata Elasti Joint (labrada), ali to je sekundarno.
mustang Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 ja uopste ne bih radila cucnjeve na njenom mestu. ocito joj ne prijaju telu
InvisibleLight Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 (edited) On 6.5.2019. at 0:00, Friend said: Cesto se ispostavi da nije osnovni problem u kolenu vec gore u kuku i onda koleno pokusava da kompenzuje. Probaj da popravis formu cucnja. Naravno ispregledaj se da bi otklonila sumnje. Od suplemenata Elasti Joint (labrada), ali to je sekundarno. tenks, ubedjena sam da jeste to, da mi kvadricepsi, i kolena vuku tj izguraju ceo cucanj ukoliko ne razmisljam da aktiviram ass a samo dupe se ne aktivira, narocito nakon 10+ sati sedenja preko zime gluteal amnesia zagarantovana sad sam ok, pa idem polako.. Edited May 9, 2019 by InvisibleLight
Recommended Posts