James Marshall Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 13 minutes ago, nisam ja said: Hendrix? Teretana jeste gay Church i jebe je taj ambijent, ali rad sa tegovima teško može biti zamenjen trčanjem i basketom. Teretane na otvorenom su najbolja stvar. Srećom pa to zaživljava kod nas. Zaboravio sam da sam skinuo Rolinsa
InvisibleLight Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 2 minutes ago, nisam ja said: Pa dobro, radi zgibove i propadanja. Za čučanj nekog na ramena. Ništa više. pa u pravu si
ToniAdams Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 1 hour ago, InvisibleLight said: Otkazan mi test opterecenja zbog anemije, debil sam sto to trajno ne resim.. jeste teretana govno u odnosu na zadovoljstva koje pruzaju sportovi s elementima igre, kombinatorike itd al vezbanje s otporom ima svoje..tenis, basket, stolni tenis, bajk, trcanje, roleri, plivanje, za dushu meni nije. ja stvarno uzivam u tome da sto vise podignem. jbg.
askeladden Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Od kada redovno radim mrtvo dizanje i cucanj nikada bolje nisam igrao stoni tenis.Mogu da se spustim nize kod top spina i da bez pauze ostanem u tom polozaju nekoliko razmena.
InvisibleLight Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 (edited) @ToniAdamsznaci, kriterijum cisto uzivanje, van svakog drugog konteksta, pre biras sat teretane nego sat basketa/fudbala/tenisa cega god? cudan si covek:( Edited March 10, 2019 by InvisibleLight
morgana Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 1 hour ago, James Marshall said: Ja (i) trčim mada će ti neko reći da nema dosadnije aktivnosti od trčanja. Svakom svoje, ja te treninge koje imam u teretani u sklopu mojih redovnih treninga shvatim kao priliku da budem malo sam sa sobom, maltene meditiram. Ima ovaj sa mog avatara jedan odličan esej na tu temu, zove se Iron and the soul. +1, nista ljepse nego poslije rada otici na terecenje mrzim da komuniciram sa okolinom za vrijeme treninga
ToniAdams Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 1 minute ago, InvisibleLight said: @ToniAdamsznaci, kriterijum cisto uzivanje, van svakog drugog konteksta, pre biras sat teretane nego sat basketa/fudbala/tenisa cega god? cudan si covek:( da. jedino sto bih pre upraznjavao je boks, ali to tesko da smem. doduse basket isto ne smem vec nekih 20tak god, otkad sam iscasio nogu pa nije dobro sraslo. fudbal takodje.
ToniAdams Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 radio goblet cucanj sa dizanjem tega iznad glave sa 30 kila. prvi put posle bezmalo 4 godine. kapiram da je to to, sto se hodalo, hodalo se.
kurjak92 Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 23 hours ago, ToniAdams said: da. jedino sto bih pre upraznjavao je boks, ali to tesko da smem. doduse basket isto ne smem vec nekih 20tak god, otkad sam iscasio nogu pa nije dobro sraslo. fudbal takodje. Jel se samo plasis da stavis rukavice ili je nedajboze nesto fizicko?
Friend Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 On 10.3.2019. at 17:49, ToniAdams said: radio goblet cucanj sa dizanjem tega iznad glave sa 30 kila. prvi put posle bezmalo 4 godine. kapiram da je to to, sto se hodalo, hodalo se. RIP noge barem 4 dana. A od tih 4 je Day2 the best.
darling Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 koja radost kad prodje teretanski post. realizovala sam plan, pricestila se, a sad masa. ovsene, dolazim
askeladden Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Poceo zgibove da ubacujem u program.Sreca sreca rados. Mnogo mi vise prijaju neko veslanje sa sipkom koje mi zeza donja ledja,kako god da ga radim.
Friend Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Ma samo bez povreda. Koleno pocelo da yebe posle uvodjenja leg extension, mada nisam skroz siguran da je zbog toga.
Recommended Posts