kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 na tren sam pomislio da je svlačionica na santijago bernabeu i selfi cr 7 odala ga šahta
Milogled Bluff Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Uuuu Glinticu, sta ti je rekao, da slicis na zalizanu sisu
ToniAdams Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: na tren sam pomislio da je svlačionica na santijago bernabeu i selfi cr 7 odala ga šahta nesh jebat
Caligula Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 2 hours ago, ToniAdams said: bi qurac. eventualno bi gologuz sedeo gajbi il na poslu dok za kompom maltretiras forumase To vec radim brt ovo sto gli ima je za eksterijer
Zli Gli Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 8 hours ago, ToniAdams said: al nemas nekako fajtersku gradju, vise manekensku. Imali neki u kladionici fajtersku gradju pa se zajebali, nema to veze ni sa cim
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 6 hours ago, ToniAdams said: nesh jebat misliš da bi dao, ako se još potrudim? 2 hours ago, Zli Gli said: Imali neki u kladionici fajtersku gradju pa se zajebali, nema to veze ni sa cim nego gli kako se završila epizoda sa onim nasilnikom iz kladione što te smarao?
Zli Gli Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Nakon njegovog neuspesnog pokusaja udaranja na kvarno isli na sud, dali mu valjda prekrsajnu za izazivanje tuce i remecenje javnog reda i mira. Kontam da je platio nesto tipa 100 evra i to je valjda to. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
MayDay Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 A secam se u septembru mi nije bilo trivijalno da legnem i guram dva bucice od po 6kg gore/dole.
nisam ja Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 ja sam u procesu traženja džima. mislim da je pobedila ova jedna što mi je par minuta od gajbe. nikakva ekstravagancija ali blizo. najveća prednost. stvarno sam gubio gomilu vremena i sredstava do sada. prevoz, parking i sl.
Milogled Bluff Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 Debeli jer ti uopste ista vezbas ili se i dalje samo gojis i kenjas po topiku?
nisam ja Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 On 21.5.2018. at 16:28, ToniAdams said: aj bas javi sta si odlucio, da ne brinemo Pa kao odlučio sam se za tu blisku i pristupačnu, al nisam još otišao.
Recommended Posts