Zli Gli Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Nakon sto sam izgruvao jako mnogo para u kladionici opet, prelomio sam i ne igram vise, bacio se na sportske aktivnosti tipa plivanje, trcanje, bajs + teretana usput standardno. Jos jedno 4 godine tako i doguracu do 100 kila cistih misica, ako sredim hranu. Do tad mogu da igram vaterpolo za Jamajku, za njih bi bio gromada verovatno.
ToniAdams Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 On 5.5.2018. at 7:35, jorma shparga said: +1 sto bi grafit na ns teretani rekao: Dzaba siroka ramena kada su muda malena! Spoiler zezam se, segsi si
Milogled Bluff Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 17 hours ago, ToniAdams said: Kolki ti imaš % masti? Sa lebom ili bez? 10 hours ago, Zli Gli said: Nakon sto sam izgruvao jako mnogo para u kladionici opet, prelomio sam i ne igram vise, bacio se na sportske aktivnosti tipa plivanje, trcanje, bajs + teretana usput standardno. Jos jedno 4 godine tako i doguracu do 100 kila cistih misica, ako sredim hranu. Do tad mogu da igram vaterpolo za Jamajku, za njih bi bio gromada verovatno. Jos jedan bilder bez glooove. Jeremijin sindrom se siri forumom kao smrad posle vlaznog prdeza
Zli Gli Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Vaistinu, glava mi bas zaostaje :(Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zli Gli Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Solidno za moje godine tj. kategoriju mladjih veteranaSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zli Gli Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Pa 36 u julu, nije mala cifra uopsteSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Caligula Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 pogresio industriju ja da sam ovakav seto bi se go po gradu
ToniAdams Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 bi qurac. eventualno bi gologuz sedeo gajbi il na poslu dok za kompom maltretiras forumase
Recommended Posts