May 6, 20186 yr Nakon sto sam izgruvao jako mnogo para u kladionici opet, prelomio sam i ne igram vise, bacio se na sportske aktivnosti tipa plivanje, trcanje, bajs + teretana usput standardno. Jos jedno 4 godine tako i doguracu do 100 kila cistih misica, ako sredim hranu. Do tad mogu da igram vaterpolo za Jamajku, za njih bi bio gromada verovatno.
May 6, 20186 yr On 5.5.2018. at 7:35, jorma shparga said: +1 sto bi grafit na ns teretani rekao: Dzaba siroka ramena kada su muda malena! Spoiler zezam se, segsi si
May 7, 20186 yr 17 hours ago, ToniAdams said: Kolki ti imaš % masti? Sa lebom ili bez? 10 hours ago, Zli Gli said: Nakon sto sam izgruvao jako mnogo para u kladionici opet, prelomio sam i ne igram vise, bacio se na sportske aktivnosti tipa plivanje, trcanje, bajs + teretana usput standardno. Jos jedno 4 godine tako i doguracu do 100 kila cistih misica, ako sredim hranu. Do tad mogu da igram vaterpolo za Jamajku, za njih bi bio gromada verovatno. Jos jedan bilder bez glooove. Jeremijin sindrom se siri forumom kao smrad posle vlaznog prdeza
May 7, 20186 yr Solidno za moje godine tj. kategoriju mladjih veteranaSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
May 8, 20186 yr bi qurac. eventualno bi gologuz sedeo gajbi il na poslu dok za kompom maltretiras forumase