Milogled Bluff Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Tzv. srpski trening. Prvi dan sise i ruke obavezno, a posle moze kako oces
Zli Gli Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Pa jasno, klasicna sabanerija :D Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Milogled Bluff Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 (edited) To me podseti na jednog lika iz teretane u koju sam isao pre 20 i kusur godina. Car je redovno dolazio u pola 10 uvece (teretana je radila do 10) i radio iskljucivo nekoliko serija benca i zatim koncentracionog pregiba, sa solidnim tezinama. I to ne vise od jednom-dvaput nedeljno. Nikad ga nisam video da radi bilo koju drugu vezbu. I sto je najinteresantnije, uopste nije bio lose gradjen, ako izuzmemo noge, koje mu nikad niko nije video jer je uvek bio u trenerci. E, to bi otprilike bio prototip srpskog vezbaca iz sredine '90-ih godina prosloga veka. Edited November 20, 2017 by Milogled Bluff
nisam ja Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Moj jutrošnji trening: Vezano Benč Razvlačenje bučica Potisak bučica X4 Čučanj Veslanje Rumunsko X4 Potisak šipke ispred Povlačenje do brade Potisak iza glave X4 Bučice biceps Triceps ekstenzija iza glave X4 Sve 10 ponavljanja Trbušnjaci
Zli Gli Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Kod nas i dalje ima tih sto rade benc i biceps, i eventualno se omakne poneka serija na lat masini. Uglavnom likovi srednjih godina, ostale navike iz mladosti. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Milogled Bluff Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Benc je odlicna vezba ako pricamo o bodibildingu. Sto se tice funkcionalnosti za neke RL aktivnosti po mom misljenju je sranje, jer ne znam sta to u zivotu radis lezeci na ledjima, ali ako je nekome cilj da ima nagruvan torzo onda je benc mozda i najbolji izbor. Pogoovo sto, ako se pravilno radi, ne gadja samo sise, rame i triceps, nego jos kako i lepeze, romboide, pa cak i biceps. Dakle, prakticno ceo gornji deo tela.
nisam ja Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 ne znam sta to u zivotu radis lezeci na ledjima
Milogled Bluff Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 (edited) Dobar je ROFLMAO za trbusnjake Kao i druzenje sa klozeckom skoljkom posle pola litre viskija Edited November 21, 2017 by Milogled Bluff
ToniAdams Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Benc je odlicna vezba ako pricamo o bodibildingu. Sto se tice funkcionalnosti za neke RL aktivnosti po mom misljenju je sranje, jer ne znam sta to u zivotu radis lezeci na ledjima, ali ako je nekome cilj da ima nagruvan torzo onda je benc mozda i najbolji izbor. Pogoovo sto, ako se pravilno radi, ne gadja samo sise, rame i triceps, nego jos kako i lepeze, romboide, pa cak i biceps. Dakle, prakticno ceo gornji deo tela. kolko si samo u krivu, nemas pojma. benc je bulsit za bodibilding, sve sprave sa zicama i razvlacenja imaju veci bodibilding efekat. benc je u rangu cucnja i dedlifta.
InvisibleLight Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Benc je odlicna vezba ako pricamo o bodibildingu. Sto se tice funkcionalnosti za neke RL aktivnosti po mom misljenju je sranje, jer ne znam sta to u zivotu radis lezeci na ledjima, ali ako je nekome cilj da ima nagruvan torzo onda je benc mozda i najbolji izbor. Pogoovo sto, ako se pravilno radi, ne gadja samo sise, rame i triceps, nego jos kako i lepeze, romboide, pa cak i biceps. Dakle, prakticno ceo gornji deo tela. kako robdoide, ne mogu da zamislim, kad su oni 'pull' misici juce sam urnisala gornja,srednja ledja, imam uypalu bas romboida, hocu da vidim jel ima efekta pojacan rad na njima na winged scapula mislim da ne, kad 1 ana ivanovic ima w.s. u izvesnoj meri pored onolike frekvencije poteza koji ih aktiviraju, bice da je od ostecenja nerva..
MayDay Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Ja sam danas tek prešla na 40kg rumunski dl i kontam da su meni samo podlaktice ograničenje. One mi se umore i zabole me, a ovo ostalo bi moglo još. I na svoju ruku sam probala jedno propadanje i mogla sam jer sam seljački jaka, ali mi je trener rekao da se udaljim od šipki dok on ne kaže drugačije. :D
InvisibleLight Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Ja sam danas tek prešla na 40kg rumunski dl i kontam da su meni samo podlaktice ograničenje. One mi se umore i zabole me, a ovo ostalo bi moglo još. I na svoju ruku sam probala jedno propadanje i mogla sam jer sam seljački jaka, ali mi je trener rekao da se udaljim od šipki dok on ne kaže drugačije. :D radi sa gurtnama, mocices da dignes dosta vise. ili isto ali vise serija. ja prvo radim bez pa kad grip otkaze onda motam gurtne ju na'pako, kako mozes propadanje a pocetnik si :D blagotise za trenera, kapiram da je bas motiv kad te neko nadgleda /usmerava ali otkad vi pisete ovde zadnjih par nedelja malo mi se vratila volja.. ps. gurtne su mi super i kad radim dizanje nogu na spanskim lestvicama. obmotam se i ne mislim na hvat, inace pustam nakon 5-6 ponavljanja
MayDay Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Pa to ti je moja seljačka snaga. Kad odrasteš na obali koja nema klasičnu plažu, život se svede na podizanje celog tela na površinu koja je tu oko glave ili iznad glave. Isto tako, taj jedan propad je bio jadan, samo dole i gore, već kad sam se izbacila počele da mi se klate noge i izgubila sam fokus i snagu. Sačekaće moja karijera propadačice.
Recommended Posts