Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

kajakaski klub val, na plazi u sm

Posted

koje godine? starih ili novih dinara?

Posted

Verovatno si bildujući mišiće propustio da primetiš da već hiljadama godina ne živimo kako je priroda odredila

Na šta konkretno misliš?

Posted

Na šta konkretno misliš?

Na civilizaciju kao takvu i sve što je ona donela.
Posted

Ja dosao da pisem o utiscima posle 4 meseca rada u ovoj novoj teretani, o svojim licnim rezultatima u istom periodu, o guzicama koje dolaze da treniraju... a ono haos na temi :o 

Posted

Ne obaziri se nego pisi.Posebno o guzicama

Posted

➕ 1 za guzice

udovolji svestenom licu zligli

Posted

Dolaze mlade i starije, mekse i krute

Santa Maria della Salute

Posted

Prilozi fotke da ne udari grom u astru

Posted

Na civilizaciju kao takvu i sve što je ona donela.

Ali na šta tačno misliš i u kakvoj je to vezi sa komentarima na koje odgovaraš? Kao, sa prelaskom na civilizaciju veća snaga muškog pola više nije toliko važna? 

Posted

Ali na šta tačno misliš i u kakvoj je to vezi sa komentarima na koje odgovaraš? Kao, sa prelaskom na civilizaciju veća snaga muškog pola više nije toliko važna? 

izvini, ali sad me već daviš ovim ispitivanjem.

čovek je potegnuo "prirodu" kao argument za nekakve uloge žena, ja sam na to potegla kao kontraargument civilizaciju.

dosta je očigledno, čini mi se.

Posted

have no doubts, jedno od nas dvoje će završiti banovan.

nema dvojbe: vidim da nisam jedini koji se otrovao u kontaktu sa tobom, ubuduce cu biti pazljiviji.

Posted

izvini, ali sad me već daviš ovim ispitivanjem.

čovek je potegnuo "prirodu" kao argument za nekakve uloge žena, ja sam na to potegla kao kontraargument civilizaciju.

dosta je očigledno, čini mi se.

Pa nije očigledno, sorry. Njegova tvrdnja je da žena ne treba da trenira jer će tako valjda izgubiti na ženstvenosti i postati više nalik muškarcu po fizičkom izgledu i psihološkoj/emotivnoj konstituciji, što je naravno nonsens. 

I kako su sad tvoja civilizacija i rodne uloge kontraargument na to? Na stranu što ti je argument loš jer drastično uvećanje rodne i svaka druge nejednakosti počinje sa civilizacijom i holocenom.