eumeswil Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Verovatno si bildujući mišiće propustio da primetiš da već hiljadama godina ne živimo kako je priroda odredila Na šta konkretno misliš?
pt 2.0 Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Na šta konkretno misliš?Na civilizaciju kao takvu i sve što je ona donela.
Zli Gli Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Ja dosao da pisem o utiscima posle 4 meseca rada u ovoj novoj teretani, o svojim licnim rezultatima u istom periodu, o guzicama koje dolaze da treniraju... a ono haos na temi :o
Zli Gli Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Dolaze mlade i starije, mekse i krute Santa Maria della Salute
eumeswil Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Na civilizaciju kao takvu i sve što je ona donela. Ali na šta tačno misliš i u kakvoj je to vezi sa komentarima na koje odgovaraš? Kao, sa prelaskom na civilizaciju veća snaga muškog pola više nije toliko važna?
pt 2.0 Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Ali na šta tačno misliš i u kakvoj je to vezi sa komentarima na koje odgovaraš? Kao, sa prelaskom na civilizaciju veća snaga muškog pola više nije toliko važna? izvini, ali sad me već daviš ovim ispitivanjem. čovek je potegnuo "prirodu" kao argument za nekakve uloge žena, ja sam na to potegla kao kontraargument civilizaciju. dosta je očigledno, čini mi se.
zakintos Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 have no doubts, jedno od nas dvoje će završiti banovan. nema dvojbe: vidim da nisam jedini koji se otrovao u kontaktu sa tobom, ubuduce cu biti pazljiviji.
eumeswil Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 izvini, ali sad me već daviš ovim ispitivanjem. čovek je potegnuo "prirodu" kao argument za nekakve uloge žena, ja sam na to potegla kao kontraargument civilizaciju. dosta je očigledno, čini mi se. Pa nije očigledno, sorry. Njegova tvrdnja je da žena ne treba da trenira jer će tako valjda izgubiti na ženstvenosti i postati više nalik muškarcu po fizičkom izgledu i psihološkoj/emotivnoj konstituciji, što je naravno nonsens. I kako su sad tvoja civilizacija i rodne uloge kontraargument na to? Na stranu što ti je argument loš jer drastično uvećanje rodne i svaka druge nejednakosti počinje sa civilizacijom i holocenom.
Recommended Posts