Zli Gli Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 The anabolic acrobat https://www.instagram.com/jujimufu/ To je to, nema dalje :D
gervasius twinkleminkleson Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Jel ima neka decentna teretana u ili oko bloka 62? A da nije preskupa?
darling Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 evo nesto korisno, da mozes da ides u koju god teretanu oces kad god oces sa spiska, a spisak je dosta velik: http://fitpass.rs/
ToniAdams Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 jebote, 3800 za mesec dana, pa to je mnogo skuplje nego u nemackoj. bas deru.
Miralem Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 eee, al zato mozes svaki dan u drugu teretanu.
darling Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 eh sta je kod nas sve skuplje nego u nemackoj... gde zivis, budi srecan sto ima
ToniAdams Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 pa malo mi bezobrazna cena jebiga, nije da imaju neki repromaterijal koji trose, prodaju prostor u toku vremena. najjace mi bilo kad sam pitao za cenu u lokalnoj bilderani u v. banji, i ladno dasa reko jednu cifru za bilderanu, a drugu ako hoces da koristis i kardio sprave. umro sam od smeha.
morgana Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 pa to je bas cesto, cijena sa i bez koriscenja kardio sprava. za zene je doduse ponegdje jedinstvena i niza u hn - 35 eura mjesecno. ima i za 25 ali je ta teretana komicna. u bgd najblizu teretanu placam 1800, uz izvjesne kompromise: na bucicama nema obiljezene tezine, nema bas nekog izbora bucica, nema ih na mjestu gotovo nikad, kod kardio linije nema vazduha i nema svih sprava koje mi trebaju (mada se snalazim)
Indy Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 i jos se i smejes. to je sportski duh :D Uh, rista sportista. Nego, ovde ima i bazen (ne da sam ja nekad u to ušao, mnogo mi mokra voda). Bio bih vrlo srećan da je jeftinije, možda negde i ima (ali nema da mogu peške tamo).
Aleksandar88 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 pa malo mi bezobrazna cena jebiga, nije da imaju neki repromaterijal koji trose, prodaju prostor u toku vremena. najjace mi bilo kad sam pitao za cenu u lokalnoj bilderani u v. banji, i ladno dasa reko jednu cifru za bilderanu, a drugu ako hoces da koristis i kardio sprave. umro sam od smeha. Ovako je i u Uzicu. U najopremljenijoj teretani u gradu 2000 je teretana ili kardio, a 3000 oboje. Mislim da ima nesto korigovano za devojke.
ToniAdams Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 meni to bas sumanuto, pritom su trake i bicikli i slicno u istoj prostoriji sa tegovima. mene je odbio, neko mozda kapira da ce da uspara.
Miralem Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 pa to je bas cesto, cijena sa i bez koriscenja kardio sprava. za zene je doduse ponegdje jedinstvena i niza u hn - 35 eura mjesecno. ima i za 25 ali je ta teretana komicna. u bgd najblizu teretanu placam 1800, uz izvjesne kompromise: na bucicama nema obiljezene tezine, nema bas nekog izbora bucica, nema ih na mjestu gotovo nikad, kod kardio linije nema vazduha i nema svih sprava koje mi trebaju (mada se snalazim) a i klupicu moras da nosis od kuce :(
Recommended Posts