Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

• Replies 8.3k
  • Views 608k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

Jel ima neka decentna teretana u ili oko bloka 62? A da nije preskupa?

evo nesto korisno, da mozes da ides u koju god teretanu oces kad god oces sa spiska, a spisak je dosta velik:

http://fitpass.rs/

jebote, 3800 za mesec dana, pa to je mnogo skuplje nego u nemackoj.

bas deru.

eee, al zato mozes svaki dan u drugu teretanu.

dobro, to jeste. 

eh sta je kod nas sve skuplje nego u nemackoj...

gde zivis, budi srecan sto ima  :fantom:

Tacno duplo jeftinije nego kod mene.  :D

i jos se i smejes. to je sportski duh :D

pa malo mi bezobrazna cena jebiga, nije da imaju neki repromaterijal koji trose, prodaju prostor u toku vremena.

najjace mi bilo kad sam pitao za cenu u lokalnoj bilderani u v. banji, i ladno dasa reko jednu cifru za bilderanu, a drugu ako hoces da koristis i kardio sprave.

umro sam od smeha.

pa to je bas cesto, cijena sa i bez koriscenja kardio sprava. za zene je doduse ponegdje jedinstvena i niza :wub:

u hn - 35 eura mjesecno. ima i za 25 ali je ta teretana komicna.

u bgd najblizu teretanu placam 1800, uz izvjesne kompromise: na bucicama nema obiljezene tezine, nema bas nekog izbora bucica, nema ih na mjestu gotovo nikad, kod kardio linije nema vazduha i nema svih sprava koje mi trebaju (mada se snalazim)

i jos se i smejes. to je sportski duh :D

Uh, rista sportista. :piggy:   Nego, ovde ima i bazen (ne da sam ja nekad u to ušao, mnogo mi mokra voda). Bio bih vrlo srećan da je jeftinije, možda negde i ima (ali nema da mogu peške tamo).

pa malo mi bezobrazna cena jebiga, nije da imaju neki repromaterijal koji trose, prodaju prostor u toku vremena.

najjace mi bilo kad sam pitao za cenu u lokalnoj bilderani u v. banji, i ladno dasa reko jednu cifru za bilderanu, a drugu ako hoces da koristis i kardio sprave.

umro sam od smeha.

Ovako je i u Uzicu. U najopremljenijoj teretani u gradu 2000 je teretana ili kardio, a 3000 oboje. Mislim da ima nesto korigovano za devojke. 

meni to bas sumanuto, pritom su trake i bicikli i slicno u istoj prostoriji sa tegovima.

mene je odbio, neko mozda kapira da ce da uspara.

pa to je bas cesto, cijena sa i bez koriscenja kardio sprava. za zene je doduse ponegdje jedinstvena i niza :wub:

u hn - 35 eura mjesecno. ima i za 25 ali je ta teretana komicna.

u bgd najblizu teretanu placam 1800, uz izvjesne kompromise: na bucicama nema obiljezene tezine, nema bas nekog izbora bucica, nema ih na mjestu gotovo nikad, kod kardio linije nema vazduha i nema svih sprava koje mi trebaju (mada se snalazim)

a i klupicu moras da nosis od kuce :(