Aineko Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 darling, deadlift je. nakon tih 6 serija po pet dodju tri serije od 10 rumunskog i 3 serije od 5 stiff leg (sa manjim tezinama, naravno). a stvarno, sto je smesno ovo pitanje za napredak? :)
Amelija Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 danas progresivno ne mogu da se savijem od upale misica. e ja se oporavih konačno i juče sam opet vredno vežbala :)
ToniAdams Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 eto vidis. popi sad preventivno aspirin, a treci put nema sanse da bude upale.
darling Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) meni bilo smesno, mislila sam da je indi (dobronamerno) ironican, s tim tezinama, gde nije napredak :) mislim da je doslo vreme da povedem racuna o ishrani... citam, istrazujem... ko zna na sta cu izaci :) Edited March 6, 2015 by darling
darling Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 darling, deadlift je. nakon tih 6 serija po pet dodju tri serije od 10 rumunskog i 3 serije od 5 stiff leg (sa manjim tezinama, naravno). a stvarno, sto je smesno ovo pitanje za napredak? :) ti si kraljica dedlifta :)
Amelija Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=908466705840437 hm hoću ja :( tj, barem da mogu ljudske zgibove (bez pomoćne podloge)
ToniAdams Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 a ovaj? bojim se samo da bih glupavo izgledao u bilderani. inace ima lik koji radi zgib 1 rukom, matori dzudista neki.
Milogled Bluff Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 A, ako je zbog toga onda OK. Posto je opstepoznato da si savrseno gradjen
morgana Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 miloblafe, sta fali iskoraku? dobar je za balans, dobro opterecuje kvadriceps i dupe, dobar je za fleksibilnost. ... molim moderaciju da mi promijeni nick u prolecna rolnica.
Zli Gli Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Ima kod nas vise njih koji rade zgibove jednom rukom. Jedan klinac '96 radi u seriji vise komada, ostalo mu iz vremena kad se bavio street workoutom a od pre godinu i po je presao na bodibilding ali i dalje moze, iako je nabacio bas dosta misicne mase. Ja cu danas prvi put probati ove knee wraps sto sam narucio, hocu da zastitim kolena maksimalno na cucnju a kazu ljudi da se sa tim malo malo dobije i na snazi tj. vise se vazdize. Videcemo bas.
ToniAdams Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 ovaj lik ima sigurno 50tak, ali dosta je veliki, moje visine i sigurno oko 100kila. zato mi je i impresivno.
Milogled Bluff Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 miloblafe, sta fali iskoraku? dobar je za balans, dobro opterecuje kvadriceps i dupe, dobar je za fleksibilnost. Vrlo ga je tesko raditi tako da se ne sjebu kolena, a ako to i zanemarimo, njime se ne postize bas nista sto ne nudi stari dobri cucanj, u raznim svojim varijantama.
Recommended Posts