March 6, 201510 yr darling, deadlift je. nakon tih 6 serija po pet dodju tri serije od 10 rumunskog i 3 serije od 5 stiff leg (sa manjim tezinama, naravno). a stvarno, sto je smesno ovo pitanje za napredak? :)
March 6, 201510 yr danas progresivno ne mogu da se savijem od upale misica. e ja se oporavih konačno i juče sam opet vredno vežbala :)
March 6, 201510 yr meni bilo smesno, mislila sam da je indi (dobronamerno) ironican, s tim tezinama, gde nije napredak :) mislim da je doslo vreme da povedem racuna o ishrani... citam, istrazujem... ko zna na sta cu izaci :) Edited March 6, 201510 yr by darling
March 6, 201510 yr darling, deadlift je. nakon tih 6 serija po pet dodju tri serije od 10 rumunskog i 3 serije od 5 stiff leg (sa manjim tezinama, naravno). a stvarno, sto je smesno ovo pitanje za napredak? :) ti si kraljica dedlifta :)
March 6, 201510 yr https://www.facebook.com/video.php?v=908466705840437 hm hoću ja :( tj, barem da mogu ljudske zgibove (bez pomoćne podloge)
March 7, 201510 yr a ovaj? bojim se samo da bih glupavo izgledao u bilderani. inace ima lik koji radi zgib 1 rukom, matori dzudista neki.
March 7, 201510 yr miloblafe, sta fali iskoraku? dobar je za balans, dobro opterecuje kvadriceps i dupe, dobar je za fleksibilnost. ... molim moderaciju da mi promijeni nick u prolecna rolnica.
March 7, 201510 yr Ima kod nas vise njih koji rade zgibove jednom rukom. Jedan klinac '96 radi u seriji vise komada, ostalo mu iz vremena kad se bavio street workoutom a od pre godinu i po je presao na bodibilding ali i dalje moze, iako je nabacio bas dosta misicne mase. Ja cu danas prvi put probati ove knee wraps sto sam narucio, hocu da zastitim kolena maksimalno na cucnju a kazu ljudi da se sa tim malo malo dobije i na snazi tj. vise se vazdize. Videcemo bas.
March 7, 201510 yr ovaj lik ima sigurno 50tak, ali dosta je veliki, moje visine i sigurno oko 100kila. zato mi je i impresivno.
March 7, 201510 yr miloblafe, sta fali iskoraku? dobar je za balans, dobro opterecuje kvadriceps i dupe, dobar je za fleksibilnost. Vrlo ga je tesko raditi tako da se ne sjebu kolena, a ako to i zanemarimo, njime se ne postize bas nista sto ne nudi stari dobri cucanj, u raznim svojim varijantama.