March 5, 201510 yr Sjajna su stvar rukavice, narocito ako se slazu po boji sa pojasom, znojnicama, flasicom za vodu i mp3 plejerom.
March 5, 201510 yr o jebote, ne mora niko da koristi jebene rukavice ako mu ne prija i ako ne želi i šta god, samo sam rekla moje iskustvo i ne slažu mi se ni sa čim, jebiga, ni to ne umem kako valja
March 5, 201510 yr De, de, ne srdi se, nije nista licno niti sam mislio na tebe, nego moram malo da se sprdam. Edited March 5, 201510 yr by Milogled Bluff
March 5, 201510 yr ... moram malo da se sprdam. Što nekako i sumira u šta se ovaj topik odavno pretvorio.
March 6, 201510 yr mislim da mi je juce bio naj-volume deadlift training ikada. prvo 3X5 zagrevanje sa tezinama izmedju 55kg i 65kg, pa onda 3 working sets, 5 reps: 72kg, 76kg 80kg. danas progresivno ne mogu da se savijem od upale misica.
March 6, 201510 yr na skali bola, da :D pa sama cinjenica da sam mogla toliko da dignem na jednom treningu je napredak - nikad nisam ranije mogla da izvucem takav volume. kad god su se tezine priblizavale 80tom kg to je uvek bilo 3, 2 ili 1 rep. a za max ikad podignutu tezinu - videcu za nedelju, dve.
March 6, 201510 yr (ovo za indijevo pitanje) bravo, bravo, aineko. jel ti to dedlift il rumunski dedlift? sto me sad nervira sto ocu i ja tolko mrtvog da dignem... mislim, hvala sto si mi postavila novi izazov :) Edited March 6, 201510 yr by darling