Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Sto za seljacine? Rekli smo jedna vezba, a ne jedan pokret. Bukvalno sve gadja. Mozda ne idealno i ne sve u istoj meri, ali jebiga, to je najvise sto se od jedne vezbe moze dobiti.
ToniAdams Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 neam pojma, prosto mase sa kojima radim push ne odgovaraju masama sa kojima radim pull. bilo bi tu puno praznog hoda. ja biram neku dojaja simulaciju veslanja.
Aineko Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 opasno pocinju da me bole/svrbe zuljevi i koza na dlanovima nakon teretane. sreca te ne pucaju ali vece nakon treninga bas bole, narocito nakon dodira s vodom. ne znam da li tome ima leka. znam da se darling zalila na istu stvar. vise hidriranja kremom? ovaj novi rezim deadlifta me ubije (i inace, a ruke narocito,).
Amelija Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 beše si ti rekla da nikako nećeš rukavice? znam da sam dosadna, ali...
Aineko Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 nikako, ne slazu mi se s tasnom :D bez zezanja, ja ne znam kako one pomazu (samo ce mi se napraviti zulj na ivici rukavica), a plus mi je drugaciji hvat.
darling Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 nema. trpis :) problem resavam tako sto pre dedlifta zuljeve po prstima koji su najbolniji i imaju tendenciju da pucaju uzduz, obmotam hanzaplastima. radi radnju. inace, dlanovi su mi zemljoradnicki, zuti zuljevi i ispucala suva koza na prstima. kakav ti je to novi rezim dedlfita? opisi malo za nas radoznale.
darling Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) e, i ja sam kukala na rukavice, ali sam pocela da ih uvodim. ima vezbi na kojima mi prijaju, na vecini i dalje jok. na dedliftu naravno jok. najjaca zena u teretani kod mene mi je rekla da je ona svoj problem s zuljevima resila rukavicama. Edited March 5, 2015 by darling
Amelija Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 pa bemliga kako hoćete, ali ja stvarno ne kontam zašto se mučite kad je rešenje jednostavno inače i ja sam imala problema sa žuljevima kad sam počela, pa sam kupila rukavice i shvatila 42
Aineko Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 @Hjotron probala sam ja rukavice nekad (imam ih, samo ne znam gde su) - imala sam osecaj da ce sipka da mi isklizne iz ruku, iako su savrseno snug. darling, opisacu ga za dve nedelje - ako da obecane rezultate :P
morgana Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 ja ne mogu da trpim rukavice a trebaju mi. ili je do mene ili do rukavica.
Indy Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Cak i ja sam vec razvio raspucale zuljeve, ali meni to lepo stoji.
ToniAdams Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 nema. trpis :) problem resavam tako sto pre dedlifta zuljeve po prstima koji su najbolniji i imaju tendenciju da pucaju uzduz, obmotam hanzaplastima. radi radnju. inace, dlanovi su mi zemljoradnicki, zuti zuljevi i ispucala suva koza na prstima. kakav ti je to novi rezim dedlfita? opisi malo za nas radoznale. :facepalm: ne koristim rukavice nikada, i cisto da znas, ponovo mi reklo da imam najneznije sake, lajk evr naucite da hvatate
Recommended Posts