Aineko Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Kome treba prečica za forumske before & after fotke, ima zanimljive savete ovde. za muskarca bih se prevarila da pomislim da se radi o nekakvoj promeni (mozda ne bas 'after', vise 'during'), ali za ovu zenu je jasno na prvi pogled da nema nikakve promene (sem sto stoicki uvlaci stomak).
Indy Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Da, za nju su omanuli... ona izgleda skoro manje debelo u "before" verziji.
ToniAdams Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 i još jednom: jeblo iskorak i sve u vezi njega kao i glupe kvadricepse, već drugi dan sam k'o poslednja baba (svuda idem liftom a i ovako se jedva vučem <_<) pa oce to posle puno nepokretnosti. ne znam sto se cudis, svako tako reaguje.
Amelija Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) pa nisam bila uopšte nepokretna, čakštaviše vrlo daleko od toga ali samo na tu vežbu blezvezle reagujem, i čudno mi je eto :) Edited March 3, 2015 by Hjortron
ToniAdams Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 ma zgutaj par andola, pa opet na vedzbu i vise nece boleti.
Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Kada biste morali da radite jednu jedinu vezbu do kraja zivota, koja bi to bila?
ToniAdams Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 sta se desilo pa ti to malo mozga skrenulo u metafiziku?
Milogled Bluff Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Benc necu ni da komentarisem, ali sta bi ti pokrivalo push misice ako bi radio samo dedlifrt?
ToniAdams Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 vec imam velike push misice pa mi ne trebaju jaci. oklen takva superpitanja sabajle? znas da nema pravog odgovora. mozda propadanja.
Recommended Posts