March 3, 201510 yr Kome treba prečica za forumske before & after fotke, ima zanimljive savete ovde. za muskarca bih se prevarila da pomislim da se radi o nekakvoj promeni (mozda ne bas 'after', vise 'during'), ali za ovu zenu je jasno na prvi pogled da nema nikakve promene (sem sto stoicki uvlaci stomak).
March 3, 201510 yr i još jednom: jeblo iskorak i sve u vezi njega kao i glupe kvadricepse, već drugi dan sam k'o poslednja baba (svuda idem liftom a i ovako se jedva vučem <_<) pa oce to posle puno nepokretnosti. ne znam sto se cudis, svako tako reaguje.
March 3, 201510 yr pa nisam bila uopšte nepokretna, čakštaviše vrlo daleko od toga ali samo na tu vežbu blezvezle reagujem, i čudno mi je eto :) Edited March 3, 201510 yr by Hjortron
March 5, 201510 yr Benc necu ni da komentarisem, ali sta bi ti pokrivalo push misice ako bi radio samo dedlifrt?
March 5, 201510 yr vec imam velike push misice pa mi ne trebaju jaci. oklen takva superpitanja sabajle? znas da nema pravog odgovora. mozda propadanja.