Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

jes to bila na badi pampu? :)

e da, to! :)

a inače mož biti da nisam bila jasna:

- nisam hodala, radilo se u mestu

- nisam imala nikakvo opterećenje

:ph34r:

Posted

badi pamp je super, bila sam na par treninga pre par godina, al onda me je zivot odvukao na drugu stranu. 

sad, kad imam i iskustvo iz teretane, svoje, i kad gledam pocetnike oko sebe, a znam i sta je badi pamp, mislim da je problem u tome sto se pretpostavlja da znas da uradis pravilan iskorak, jos u tempu muzike.  

iskorak je slozena vezba, prosvrljaj po netu, pregledaj tutorijale i probaj kod kuce. al to tek od sutra, kad ti se malo smiri upala. i najvaznije da instruktorima objasnis problem, trebalo bi da ti oni pomognu da to resis. sigurno nisu u fazonu da zele da im se klijenti povredjuju. 

badi pamp bas nabrijava :) 

Posted

Ovo verovatno nikog nece zanimati, ali ja nisam video da je bilo koji ozbiljan trener ikada spomenuo iskorak kao korisnu vezbu, a kamoli ga preporucio. A bog zna koliko sam vremena u zivotu protracio na citanje o treningu snage. Zna i Toni Adams.

Posted

pa vi necete da budete balerine pa vam balans nije vazan. 

Posted

Ja kad uradim cucanj i iskorak sa velikim tezinama, noge i dupe mi se tako upale da jedva hodam posle. Kasnije jos jednu vezbu za listove i to je to, gotov trening za noge, a gotov i ja, bukvalno.

Posted

Zna i Toni Adams.

neam ni najmanju ideju o cemu pricas :fantom:

Posted

Nije btno, sada samo potvrdi, a posle cu ti objasniti.

Posted

dada, tako je, sve sto kaze glavogled. zna on!

Posted

Ovo verovatno nikog nece zanimati, ali ja nisam video da je bilo koji ozbiljan trener ikada spomenuo iskorak kao korisnu vezbu, a kamoli ga preporucio. A bog zna koliko sam vremena u zivotu protracio na citanje o treningu snage. Zna i Toni Adams.

Kod nas u teretani to rade svi pocetnici. Mozda zato nisi nigde procitao o tome, to tvoje sve nesto napredno.

Posted

Ma gde bre napredno, radim 6-7 istih osnovnih vezbi ceo zivot. A i nema pocetnickih i naprednih vezbi, postoji samo pocetnicki i napredni nivo snage i muskulaturnosti (a ja sam naravno daleko od ovog drugog)

Posted

Ma gde bre napredno, radim 6-7 istih osnovnih vezbi ceo zivot. A i nema pocetnickih i naprednih vezbi, postoji samo pocetnicki i napredni nivo snage i muskulaturnosti (a ja sam naravno daleko od ovog drugog)

pa zato si i tako jadan

Posted

Nisi u pravu. Nisam jadan zbog toga.

Posted

Kome treba prečica za forumske before & after fotke, ima zanimljive savete ovde:fantom:

Posted

i još jednom: jeblo iskorak i sve u vezi njega kao i glupe kvadricepse, već drugi dan sam k'o poslednja baba (svuda idem liftom a i ovako se jedva vučem <_<)