Zli Gli Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30095 Jel ovo valja cemu? Mislio sam da uzmem, da uvijem bar ovo levo sjebano koleno prilikom cucnjeva, a kontao sam da kupim i neki obican pojas za cucanj i mrtvo.
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 valja, sto ne valja. kapiram i da ce ti obican elasticni zavoj odraditi poso. a pojas posle glavonjinog prekora ne smem vise da koristim. a provalio sam i da mi ne treba.
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 ma nije nego me glavonja drka. u sutini mi pre otkazuje stisak nego ledja. da je obratno uzeo bih sigurno pojas.
Milogled Bluff Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Sta bre nije? Zasto onda, po istoj logici, ne uzmes dizalicu da dize umesto tebe, sta ima uopste da se mucis koji krasni Edited January 23, 2015 by Milogled Bluff
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 otkud znam, nisam jos doso do stadijuma da mi treba dizalica ili pojas. slabe sake :(
Milogled Bluff Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sigurno je pakao ziveti s tim :( Ne znam, ali mogu da pretpostavim
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 sa druge strane, sake su mi i dalje savrseno meke i nezne. ni traga zuljevima :)
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 axaxa sta prodaju na zlijevom glijevom sajtu :D
morgana Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 a jel bi valjao steznik za koljeno za trcanje? u pitanju je montazno-demontazno koljeno, pri okretu proizvodi zvuk ka da ce da iskoci iz svoje koze
ToniAdams Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 posve razliciti tipovi opterecenja, bolje pitaj nekog dobrog ortopeda da li smes uopste da trcis. ako ti je za trcanje potreban steznik za koleno, mislim da je bolje da to batalis.
morgana Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 svakako cu probati da trcim, oprezno, pa sta bude. zao mi je da uskratim sebi tako dobru aktivnost. pa ako sjebem koljeno, drugi put necu.
Moća Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Evo doso iz teretane treci dan. Katastrofalan sam :( Danas jos radio nesto krace posto moram kod drugara dobio cerku. Al tri porpadanja uradim i to mi je mnogo. Em sam oslabio em se ugojio.
Recommended Posts