January 23, 201510 yr http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30095 Jel ovo valja cemu? Mislio sam da uzmem, da uvijem bar ovo levo sjebano koleno prilikom cucnjeva, a kontao sam da kupim i neki obican pojas za cucanj i mrtvo.
January 23, 201510 yr valja, sto ne valja. kapiram i da ce ti obican elasticni zavoj odraditi poso. a pojas posle glavonjinog prekora ne smem vise da koristim. a provalio sam i da mi ne treba.
January 23, 201510 yr ma nije nego me glavonja drka. u sutini mi pre otkazuje stisak nego ledja. da je obratno uzeo bih sigurno pojas.
January 23, 201510 yr Sta bre nije? Zasto onda, po istoj logici, ne uzmes dizalicu da dize umesto tebe, sta ima uopste da se mucis koji krasni Edited January 23, 201510 yr by Milogled Bluff
January 23, 201510 yr otkud znam, nisam jos doso do stadijuma da mi treba dizalica ili pojas. slabe sake :(
January 23, 201510 yr sa druge strane, sake su mi i dalje savrseno meke i nezne. ni traga zuljevima :)
January 23, 201510 yr a jel bi valjao steznik za koljeno za trcanje? u pitanju je montazno-demontazno koljeno, pri okretu proizvodi zvuk ka da ce da iskoci iz svoje koze
January 23, 201510 yr posve razliciti tipovi opterecenja, bolje pitaj nekog dobrog ortopeda da li smes uopste da trcis. ako ti je za trcanje potreban steznik za koleno, mislim da je bolje da to batalis.
January 24, 201510 yr svakako cu probati da trcim, oprezno, pa sta bude. zao mi je da uskratim sebi tako dobru aktivnost. pa ako sjebem koljeno, drugi put necu.
January 24, 201510 yr Evo doso iz teretane treci dan. Katastrofalan sam :( Danas jos radio nesto krace posto moram kod drugara dobio cerku. Al tri porpadanja uradim i to mi je mnogo. Em sam oslabio em se ugojio.