Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

valja, sto ne valja. 

kapiram i da ce ti obican elasticni zavoj odraditi poso.

a pojas posle glavonjinog prekora ne smem vise da koristim. a provalio sam i da mi ne treba.

Posted

ma nije nego me glavonja drka.

u sutini mi pre otkazuje stisak nego ledja. da je obratno uzeo bih sigurno pojas.

Posted (edited)

Sta bre nije? Zasto onda, po istoj logici, ne uzmes dizalicu da dize umesto tebe, sta ima uopste da se mucis koji krasni

Edited by Milogled Bluff
Posted

otkud znam, nisam jos doso do stadijuma da mi treba dizalica ili pojas. 

slabe sake :(

Posted

Sigurno je pakao ziveti s tim :( Ne znam, ali mogu da pretpostavim

Posted

sa druge strane, sake su mi i dalje savrseno meke i nezne. ni traga zuljevima :)

Posted

a jel bi valjao steznik za koljeno za trcanje? u pitanju je montazno-demontazno koljeno, pri okretu proizvodi zvuk ka da ce da iskoci iz svoje koze

Posted

posve razliciti tipovi opterecenja, bolje pitaj nekog dobrog ortopeda da li smes uopste da trcis.

ako ti je za trcanje potreban steznik za koleno, mislim da je bolje da to batalis.

Posted

svakako cu probati da trcim, oprezno, pa sta bude. zao mi je da uskratim sebi tako dobru aktivnost. pa ako sjebem koljeno, drugi put necu.

Posted

Evo doso iz teretane treci dan. Katastrofalan sam :( Danas jos radio nesto krace posto moram kod drugara dobio cerku. Al tri porpadanja uradim i to mi je mnogo. Em sam oslabio em se ugojio.