Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Nemoj nikad da trcis na levo od dve trake, okrenutoj prema staklu tj. prema dvoristu, nego samo na onoj desno sto gleda u zid. Ta levo je sjebana i preskace najstrasnije, ja probao pre par nedelja i nista ne valja iako se kao nesto okrece i radi, vidim trce neke zene na njoj...

• Replies 8.3k
  • Views 607.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To je kompleksno pitanje na kome sam radio mesecima na terapiji, ali ukratko:   1. Genetika (svi gojazni s majčine strane)   2. Užasan kult hrane koji su majka i baba s kojima sam

• Samo da se pohvalim, da sam pre mesec dana polozila za pojas Krav Maga. To mi je omiljeni uspeh od pocetka godine.    Test je trajao 5.5h sati non-stop borbi sa samo 7minuta pauze za toalet

Posted Images

ja vozio biciklu u ponedeljak, nekih 15min sa solidnim opterecenjem.

jos me boli rame pa moram da picim kardijo.

i da. bulja je. za ribe i dosadno.

Uvek si bio gejovac, a sada je to konacno izbilo na vidjelo.

a najace da sam krio.

Nemoj nikad da trcis na levo od dve trake, okrenutoj prema staklu tj. prema dvoristu, nego samo na onoj desno sto gleda u zid. Ta levo je sjebana i preskace najstrasnije, ja probao pre par nedelja i nista ne valja iako se kao nesto okrece i radi, vidim trce neke zene na njoj...

jel? nisam ni primetila, thnx

ma gro sprava mu je u polu-upotrebljivom stanju, sklonio je shipku i tegove s onog najvisheg sprata, pochinje da me nervira sve to, al spram cene...

kolka je cjena ako nije tajna?

800 rsd! svaki dan, ceo dan (nedelja do 18h)

Valjda hiljadu dindzi mesecno a za zenske 800 a generalno je solidna teretana, bar meni, osim sto gore kod nas ima mnogo bespotrebnih sprava za ove lozace. Ja platim godisnju 50 evra, dzabe.

Valjda hiljadu dindzi mesecno a za zenske 800 

Zgadjen sam ovim primerom rodne diskriminacije

pa oke, zbilja je dobra cijena

Pa da. Sta je za tebe 800 kinte

jebo to, nego daj predloge sta da radim sa 1 rukom.

ne mogu vise da sedim.

Pada mi na pamet jedna stvar, ako je u pitanju desna ruka :fantom:

Pa i ako je u pitanju leva nista ne hvali taman da uvezba :fantom:

ok, mimo te jedne stvari.