Zli Gli Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nemoj nikad da trcis na levo od dve trake, okrenutoj prema staklu tj. prema dvoristu, nego samo na onoj desno sto gleda u zid. Ta levo je sjebana i preskace najstrasnije, ja probao pre par nedelja i nista ne valja iako se kao nesto okrece i radi, vidim trce neke zene na njoj...
ToniAdams Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 ja vozio biciklu u ponedeljak, nekih 15min sa solidnim opterecenjem. jos me boli rame pa moram da picim kardijo. i da. bulja je. za ribe i dosadno.
Milogled Bluff Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Uvek si bio gejovac, a sada je to konacno izbilo na vidjelo.
InvisibleLight Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nemoj nikad da trcis na levo od dve trake, okrenutoj prema staklu tj. prema dvoristu, nego samo na onoj desno sto gleda u zid. Ta levo je sjebana i preskace najstrasnije, ja probao pre par nedelja i nista ne valja iako se kao nesto okrece i radi, vidim trce neke zene na njoj... jel? nisam ni primetila, thnx ma gro sprava mu je u polu-upotrebljivom stanju, sklonio je shipku i tegove s onog najvisheg sprata, pochinje da me nervira sve to, al spram cene...
InvisibleLight Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 800 rsd! svaki dan, ceo dan (nedelja do 18h)
Zli Gli Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Valjda hiljadu dindzi mesecno a za zenske 800 a generalno je solidna teretana, bar meni, osim sto gore kod nas ima mnogo bespotrebnih sprava za ove lozace. Ja platim godisnju 50 evra, dzabe.
Milogled Bluff Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Valjda hiljadu dindzi mesecno a za zenske 800 Zgadjen sam ovim primerom rodne diskriminacije
ToniAdams Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 jebo to, nego daj predloge sta da radim sa 1 rukom. ne mogu vise da sedim.
Milogled Bluff Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Pada mi na pamet jedna stvar, ako je u pitanju desna ruka
Moća Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Pa i ako je u pitanju leva nista ne hvali taman da uvezba
Recommended Posts